lauantai 9. toukokuuta 2020

Kaikkien aikojen juhlapostaus: Hall of Fame




Blogimme täyttää huikean yhden vuoden iän Eurooppa-päivänä 9.5.2020. Se onkin jo valmiiksi liputuspäivä, niin ei tarvitse Helsingin yliopiston almanakkatoimistoa vaivata enää erikseen vaatimalla tätä päivää liputuspäiväksi, vaikka aihetta olisi.

Vuosi sitten nimittäin pidimme perustamiskokouksen eräässä paikkakunnan kahvilassa. Useampikin blogimme nykyinen lukija osui sattumalta paikalle, eivätkä itse ollenkaan arvanneet, millaista historiallista tapahtumaa olivat todistamassa. Ainakin Tarja J., Heli ja Irina osuivat paikalle. Valitettavasti emme voi nyt sattuneesta syystä juhlia vuosipäiväämme missään kahvilassa, joten otamme onnitteluja vastaan vaan arkiviikonlopun puuhissa. Myöhemmin kesällä suuntaamme piknikille kahdestaan kakun ja kuohuvan kanssa. Siitä tulee varmasti oma postauksensa tänne blogiin.

Keräsimme tähän Hall of Fameen omasta mielestämme parhaat postauksemme. Olemme valinneet itse itseltämme kolme parasta ja toinen toisiltamme kolme parasta. Tämän Hall of Famen lopussa on kolme eniten klikkauksia saanutta postausta koko vuoden ajalta. Erikoiset lukuvinkit syksyyn -postauksen olemme laatineet yhdessä.

Seuraamme tilastoja ja liikenteen lähteitä tarkasti. Blogiamme luetaan ympäri maailmaa. Eniten tietysti Suomessa ja toiseksi eniten USAssa. Tätä kirjoitettaessa joku lukee blogiamme Indonesiassa. Lukijakuntaa löytyy myös Ukrainasta, Alankomaista, Irlannista, Ranskasta, Venäjältä, Saksasta, Ruotsista, Portugalista, Hong Kongista, Itävallasta ja Filippiineiltä. Olemme siis melkoisia somevaikuttajia. Tällä hetkellä blogimme on blogit.fi:n tilastoissa lifestyle-aihealueella sijalla 38. ja kaikissa blogeissa sijalla 176. Ja blogeja on yhteensä noin 6500.

Lämpimät kiitokset lukijoillemme tähän astisesta. On ollut ilo tuottaa blogiin sisältöä luettavaksenne. Kiitämme myös blogimme luojaa, Elina Temosta Loimaalta, www.teenne.fi

Klikkaa kuvan vierestä postauksen otsikosta ja pääset lukemaan parhaita juttujamme.




Vaihto-oppilasta odotellessa 













Odotuksen viehätys







Horjuva usko, turha toivo ja kärsivä rakkaus



Beessit aluspöksyt ja muuta noloa jäämistöä












Oi, jospa voisin olla...






Isän kädestä







Keliakia vai jotain muuta





Narsismista






Salatut elämät 30 jaa., sisältää juonipaljastuksia




Erikoiset lukuvinkit syksyyn




Pelastetaan taloyhtiön asukkaat









Jos esimies on pölvästi, ei työntekijän ottama lääke häneen vaikuta









Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat ja Pixabay
Kuvien ja tekstien kopioiminen ja muu käyttäminen ilman lupaa on kielletty.
Blogin ja yksittäisten postausten linkkejä saa jakaa. 











4 kommenttia:

  1. Onnea blogille!

    Ai, mäkin olen päässyt tilastoihin, Irlannista kun normaalisti tätä blogia luen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Olet, olet - ja pysy mukana jatkossakin 🥰 Irlannista käsin tai mistä vain!

      Poista

Kiitos kommentistasi!