Blogin kirjoittajat
Kaksi oman elämänsä eskovaltaojaa. 

Kokemusasiantuntijuutta ja kannanottoja. Omia runoja ja tarinoita. 

Erikoisaloina ruoka, perhe, koti, aikuistuneet lapset, lastenlapset, koirat, tähdet ja avaruus, luonto, kirjallisuus, elokuvat, musiikki, teatteri, käsillä tekeminen, tv-sarjat, terveys, yhteiskunnalliset ilmiöt, teologia, työelämä, maantiede, matkustelu, muoti, kaikki mistä milloinkin kohkataan ja mitä mieleen juolahtaa.6 kommenttia:

 1. Moi.

  Lisäsin teidät blogini Innoittajat-sivulle:

  https://koysiavaillehullu.blogspot.com/p/linkit.html

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kovasti! 😊
  Samoja innoituksen lähteitä löytyy, ainakin Tiede-lehti ja Juice. Kirkko ja kuolema ovat antaneet aiheita useisiin pohdintoihin. Löytyypä listaltasi paljon ihan uutta ja vielä outoa.

  Vierivä kivi ei sammaloidu, tutkiva mieli pysyy terässä!

  VastaaPoista
 3. Hyvvää Joulua teille! On ollu kiva vuosi lukiessa teidän postauksia ja hienoa kun ootte käyny lueskelemassa blogiani :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja kiitos samoin sinulle! Ensi vuonna uudet kujeet ja postaukset. Me yritämme postailla joulun pyhien aikaankin ihan arkisia asioita jos juttua riittää. Ja onhan sitä riittänyt kohta kolme vuotta joka päivälle. Kaikkea hyvää loppuvuoteen!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Olkoon uusi vuosi edellistä parempi monessa suhteessa ja tuottakoon se paljon hyviä blogipostauksia.

   Poista

Kiitos kommentistasi!