sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Taas on aihetta juhlaan

 


Jo perinteeksi muodostumassa olevaan tapaan juhlimme bloggareina eli somevaikuttajina toimimisemme vuosipäivää. Tänään tulee täyteen 2 vuotta, eli blogimme on jo kunnioitettavassa taaperoiässä. 

Toinen, vieläkin tärkeämpi juhlapäivä osuu tänä vuonna samaan päivään, nimittäin äitienpäivä, jota juhlimme omilla tahoillamme. Molemmat olemme äitejä, mutta omat äitimme ovat olleet paremmissa kahvipöydissä jo useita vuosia. Juhlikaa siis äitejänne te muut, jotka vielä voitte. Viekää kukkia, kakkua ja lahjoja, halailkaa ja laulakaa. Kyselkää ja kertokaa asioista. 

Kolmas juhlapäivä tänään on Eurooppa-päivä. Wikipedia: ”Eurooppa-päivää vietetään Euroopassa 9. toukokuuta. 9. toukokuuta 1950 Robert Schuman esitti ehdotuksensa yhtenäisen Euroopan luomisesta välttämättömänä rauhanomaisten suhteiden ylläpitämiseksi. Tätä ehdotusta, joka tunnetaan nimellä Schumanin julistus pidetään Euroopan unionin perustamisen ensimmäisenä askeleena.”

Tänä vuonna julkaisemme kaksivuotisen bloggaustaipaleemme kunniaksi sekä aloitusvuoden 2019 että viime vuoden toukokuun postauksista omasta mielestämme parhaat. Kumpikin on valinnut sekä omistaan että toisen kirjoittamista postauksista kaksi parasta. Valinta oli tietenkin äärimmäisen vaikea ja välillä piti heittää arpaa, noppaa ja yrittää kivi-paperi-sakset -taktiikallakin löytää uudelleen julkaistavat postaukset. 

Lähetämme samalla lämpimiä terveisiä blogimme tekniselle luojalle, Elina Temoselle Loimaalle. Teenne.fi -osoitteella löydät enemmän tietoa Elinasta ja hänen yrityksestään. 

Kiitos, kun olette pysyneet lukijoinamme. Vaikka välillä tuntuu olevan aiheista puutetta, into kirjoittamiseen ei ole lopahtanut hetkeksikään ja olemme pian kahden vuoden ajan julkaisseet postauksen käytännössä joka päivä. Tätä kirjoitettaessa niitä on kertynyt yli 700 kpl. Meitä onkin pyydetty kokoamaan postaukset kirjaksi, mutta se hanke on vielä aloittamista vaille valmis.  

Aurinkoista juhlapäivää meille kaikille! 

Ensimmäisenä postauksena alla olevan linkin takana on vuoden 2019 heinäkuussa julkaistu ”historiikki” parin kuukauden bloggaajakokemuksista. 


 Bloggaamisemme lyhyt historia ja sen sietämätön keveys 


 

Migreenistä 

 


 

 Kala toosassa

 

 Twerkkaus- lihat liikkeelle 

 

Käpy pataan ja pata jumiin 

 

Kukkapolku kesään 

 

Aina ilmassa 

 

Kiertoilmaisujen kuningas 





Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat, Pixabay

Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

  



 

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja onnitteluista! Mielenkiinnolla odotamme uutisia muutostanne ja uudesta asuinpaikastanne. Tänään tiistaina 11.5. taitaa tosiaan alkaa kesä, ainakin lämpötilaennusteiden mukaan, toivottavasti pysytään normaaleissa ajankohtaan nähden sopivissa lämpötiloissa. Ei liian aikaisinkaan tarvittaisi mitään hellesäitä, jos ollenkaan. Mukavaa alkanutta viikkoa myös ja heleätä Helatorstaita!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Kun aloitimme bloggaamisen, ei olisi kuunaan uskottu, miten paljon saamme tekstiä aikaiseksi. Täytyy toivoa, ettei lähde tyrehtyisi, vaan sama tahti saisi jatkua. Siihen saimme kyllä apuja Luovan kirjoittamisen kurssiltamme ja sen jatkokurssilta, jotka veti Lealiisa Kantola.

      Poista

Kiitos kommentistasi!