perjantai 31. toukokuuta 2019

Kala toosassa

Iltapäivälehti uutisoi äskettäin transnaisesta, jolle oli tehty Brasiliassa kalan nahasta uusi vagina, kun vanha alkoi kasvaa umpeen. Menisi melkein aprillipäivän jutusta. Ja sellainenhan se varmaan onkin.

Sinänsä kertakaikkisen hienoa, että yritetään auttaa. Vaiva kuin vaiva. Tulee silti ehkä mieleen, että olisiko tämä resurssi pitänyt käyttää vaikkapa jonkun syöpäsairaan lapsen tai aikuisen koko elämän pelastavaan leikkaukseen? Tai onnettomuudessa vammautuneen kehon korjaamiseen liikuntakyvyn tai näkökyvyn palauttamiseksi? Olikohan liian natsistinen kysymys.

Nimittäin jos on tehty vagina kalan nahasta ja siinä on silikonista rustattu ”runko” sisällä, niin pystyyköhän sitten sen avulla sen kummemmin nauttimaan seksistä? Anteeksi tyhmyyteni, kyseessähän on kuitenkin äärimmäisen herkkä asia ihan joka tavalla. Vanha kunnon kyynikko ei usko siihen, että koko juttu on edes totta. Ja jos on, niin on kyllä aika utopistinen juttu. Toivottavasti homma kuitenkin onnistuu.

Mikä tahansa tarjouskirjolohi ei tietenkään käy tähän tarkoitukseen, vaan joku tietty ja tietyllä tavalla käsitelty. Mutta ei siihen mitään hermoratoja varmaankaan saada liitettyä.

https://www.facebook.com/Iltalehti.fi/posts/10156472168812430


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!