sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Paljon kiitoksia Waltterille!

 


Tämä ei ole ylistys- tai kiitoskirjoitus Waltteri Torikalle. Kovasti häntä hypetetään laulu- ja nykyisin myös muista esiintymistaidoistaan - taannoin myös menestyksestään tanssikilpailussa. Minä en pidä hänessä oikein mistään. En lauluäänestä enkä -tavasta, saati sitten tanssityylistä enkä ulkoisesta habituksesta. Tämänhän te halusitte kuulla ja minulla kai pakottava tarve kertoa. Yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä - vai miten se nyt meni.

Joulunpyhinä selailin Iltalehden kylkiäisinä myytävää lifestyle-lehteä. Esittelyssä oli myös Waltterin tunnelmallinen puutalokoti, jossa "Waltteri voi olla oma itsensä" - omien sanojensa mukaan. Kuinka ihastuttavaa! Ja erikoista! Aika moni meistä voi kotonaan olla oma itsensä.

Voin sanoa, että ei Waltterin kotikaan ollut minun makuuni (mikä yllätys 😉), vaikka näköjään me molemmat pidämme väreistä. Mutta yhden idean varastin Waltterilta ja kiitokset hänelle siitä. Nimittäin ajatuksen erilaisten tuikkulyhtyjen sommittelusta ryhmäksi. Sain valtavan ahaa-elämyksen, kun Waltteri oli taidokkaasti yhdistänyt Iittalan eri sarjojen kippoja yhteen ja koonnut ne kokonaisuudeksi asettelemalla ne samalla lautaselle. 

Kas näin (kuvat alla):

Ja minun versioni tässä:


Halusin vähän lisätä jotain omaa ideaa mukaan, siksi muutama käpy.

Ilme vaihtuu heti hieman, kun vaihdoin käpyjen tilalle vielä yhden tuikkukipon.
Olen nimittäin aina tähän mennessä koonnut lautaselle vain yhtä sorttia tuikkulyhtyjä, joko Kivi-kippoja, Kastehelmiä tai Aaltoja. Ei ollut tullut mieleenikään yhdistellä erilaisia yhdeksi kokonaisuudeksi.
Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat

Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

13 kommenttia:

 1. Vanha viisaus kuuluu: jos ei ole mitään hyvää sanottavaa jostakin, niin älä sano mitään.. Ihan pahoitin mieleni Waltterin puolesta, joka on tosi herttainen ja mukava ihminen. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!
   Olen kuullut tuon kommentin ja siinä piilee totuus. Toinen hyvä totuus on, että kaikkua mielipiteitään ei tarvitse sanoa ääneen, jokaisella kuitenkin saa olla omansa.
   No, näin kumminkin tein, vähän huumorimielessä, vaikkakaan en mielipidettäni muutakaan.

   Poista
 2. Minulla on Waltteri Torikan cd ja aina kun lapsenlapset on yökylässä laitetaan se soimaan .Meinaan kun pienempi menee päiväunille ja kun mennään yhdessä kaikki nukkumaan illalla . Ai siis mikä kappale soi? Se on sininen uni ja sitä kuunnellaan hiljaa toistona useimpia kertoja välillä ei tarvitse kuin pari kertaa ja välillä olen itsekin nukahtanut ja yöllä olen sitten sen sammuttanut . Se nukuttaa ja rauhoittaa kummasti . Muuten en häntä seuraa kun katsomme televisiotakin todella vähän . En tiedä hänestä muutakuin sininen uni nukuttaa vietävästi .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!
   Sininen uni -laulu on kaunis ja sopii hyvin unilauluksi.

   Poista
 3. Pahoitin myös mieleni Valtterin puolesta, entinen koulukiusattu, haluat sitten jatkaa hänen kiusaamistaan?
  Mielestäni kaunis ja fiksu ihminen, miksi haluat puhua hänestä pahaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi.
   Mielestäni kirjoitukseni ei ole kiusaamista, koska kiusaamista en hyväksy ollenkaan. En vain pidä Waltteri Torikan julkisesta habituksesta enkä hänestä laulajana. Ja julkisena ihmisenä hän on asettanut itsensä arvostelun kohteeksi, joten hänen on kestettävä paljon pahempaakin arvostelua. Kun luin itse oman kirjoitukseni läpi, huomaan, etten sano oikeastaan mitään pahaa hänestä, vain sen, että minä en pidä hänestä.

   Poista
 4. Itse asiassa nyt kun luin tämän postauksen uudelleen, en halua lukea tällaista pahantahtoista blogia enää toistamiseen, vaan poistan sen bookmarkeistani.

  VastaaPoista
 5. Luin aika hämmästyneenä jutun pariin kertaan ja olen kyllä sitä mieltä, että juttua voi kuvailla kiusaamisena! Puutut mm. ulkonäköön kuin kiusaava murrosikäinen. Voi kun me aikuiset osattaisiin olla lempeämpiä toisillemme

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on pakko bloggaajakollegana puuttua Anonyymin kommentointiin liittyen tähän ns. kiusaamisväitteeseen. Kiusaamiskortti vedetään nykyään mielellään esiin, jos joku uskaltaa olla vähänkään mistään eri mieltä. Tämä postaus ei täytä kiusaamisen tunnusmerkistöä. Jos katsotaan vaikka Terveyskirjasto.fi:n sivuilta kiusaamisen määritelmää, joka ilmestyy ensimmäisenä vastauksena, kun Googlesta hakee: Mitä kiusaaminen on?: "Kiusaamisella tarkoitetaan tahallista ja toistuvaa toisen epämiellyttäväksi kokemaa psyykkistä tai fyysistä toimintaa. Riidasta kiusaamisen erottaa kiusaajan ja kiusatun välinen vallan epätasapaino: vahvempi tai vahvemmat alistavat puolustuskyvytöntä." Onko Waltteri puolustuskyvytön ja onko tämä blogissa tapahtuva "kiusaaminen" ollut toistuvaa ja Waltteria alikstavaa? Tietääkseni tämä on blogissamme ensimmäinen kirjoitus Waltteri Torikasta pian neljän vuoden aikana ja noin 1300 postauksen joukossa. Jos Waltterilta itseltään kysyttäisiin, hän esiintymisen ammattilaisena ja fiksuna ihmisenä itsekin ymmärtäisi sen, että kaikki eivät välttämättä hänestä(kään) pidä, vaikka kaikkensa tekisi. Eikä tarvitsekaan. Makuasiat ovat makuasioita. Pidätkö sinä, arvon Anonyymi, kaikesta mahdollisesta, mitä tiellesi osuu elämässäsi?

   Poista
 6. Kiitos kommentistasi!
  Waltteri ei vain ole mies makuuni, se on se pointti. En osoita sormellani mitään erityistä kohtaa hänestä ja moiti sitä. Julkisena henkilönä ihmisen tulee kestää myös se, että kaikki eivät hänestä pidä. Se, oliko tämä minun mielipiteeni sen arvoinen, että se piti ääneen lausua - on toinen juttu. Tarkoitus oli, että pääpaino kirjoituksessa oli, että jotain hyvää löytyy aina. Ehkä se ei avautunut. Eikä myöskään se, että hieman sarkasmia oli mukana.
  Toinen juttu olisi se, jos tuntisin Waltterin henkilökohtaisesti ja omana persoonanaan, ja sitten moittisin häntä Nyt tiedän vain sen julkisen puolen.
  Vaikeita asioita nämä julkisuus / fanittajat / ei - fanittajat.
  En sotkisi tähän kiusaamista.

  VastaaPoista
 7. Meillä on sama maku: en erityisemmin pidä Waltterista. Liian hentoinen ja naisellinen minun makuuni. En pidä lauluäänestäkään. En habituksesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!