keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Veteen se on mentävä...

 


...ei lukemalla uimaan opi, sanoi joku viisas taannoin.

Uusien taitojen oppiminen tässä iässä (50+) vaatii kärsivällisyyttä. Tai paljon kahvia ja tupakkaa, jos kessuttelisin. Ei mene enää oppi kovaan kalloon niinkuin nuorempana. Kun ei meinaa oikein muistaakaan opituksi luulemaansa.

Mutta näin vain me Erikoiset Asiantuntijat kuljemme rohkeasti tulta päin. Nymma aloitti uuden lajin parissa ja kertoikin siitä muutama päivä sitten postauksessa: 

Mummosta ballerinaksi

Olemme molemmat uhmanneet kaikkia luonnonlakeja ja kokeilleet monenmoista uutta resepteistä lavatansseihin ja lasinmaalauksesta ploggaamiseen. 

Kyllä tekee pääkopalle hyvää opetella uusia taitoja ja pyyhkiä samalla pölyjä käyttämättömistä aivosopukoista. Siinä joutuu hyppäämään pois omalta mukavuusalueeltaan, kun huomaa, ettei uusi juttu olekaan niin yksinkertainen oppia. Mutta kuinka palkitsevaa se onnistuminen sitten onkaan.

Minun uuden "lajikokeilun" loppusuora jo häämöttää ja palaan aiheeseen, kun homma on valmis.


Oletko sinä opetellut aikuisiällä jonkun ihan uuden taidon?


Kuva: Erikoiset Asiantuntijat

Kuvan ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

2 kommenttia:

  1. Ymmärsinkö oikein että opettelet uimaan .Minun mies ei ollut hyvä uimaan ei osannut juurikaan mutta yhdessä opeteltiin käymään myös avannossa ja se on uusi juttu minulle aikuisena opeteltu .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan bloggaajakaverin puolesta: tietääkseni hän ei opettele uimaan, vaan jotain muuta, kuivempaa tekemistä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!