maanantai 7. marraskuuta 2022

Suklaa suklaana

Kahden hengen raati arvioi Vihreitä kuulia -maitosuklaata.


Vihreä kuula -marmeladi on klassikkomakeinen niin kuin Fazerin Sininen on klassikkosuklaa. Kahta klassikkomakua ei pitäisi sotkea keskenään, too much good is too much. Eli vähemmän on enemmän (less is more, sanoisi lontoolainen).

Pidän kovasti molemmista edellä mainituista, kuulista ja sinisestä. Mutta erikseen. Sekä maitosuklaa että marmeladi ovat molemmat sekä hirveän makeita että aivan omanlaisiaan herkkuja. Niiden salaisuus on juuri se ainutlaatuisuus. Joten, ainakin minä syön jatkossakin nämä herkut erillään. Uko oli ihan samaa mieltä.

Vihreä kuula on tehnyt vierailuja myös ainakin jäätelöön ja Fazerin konvehteihin sekä joukutorttuihin. Mielestäni paritus on parhaiten toiminut Vihreitä kuulia -jäätelössä.

Lue myös:

Klassikkomakuja: Vihreitä kuulia

Kun Vihreitä kuulia sai suklaakuorrutteen

Kun tortut saivat vihreän sydämen


Vaikkei tämä suklaa mennyt jatkoon, niin tokihan söin yksin melkein koko levyllisen. Ei siis ollut mitenkään pahaa, mutta ei oikein minun makuuni. Liian makeaa.


Kuva: Erikoiset Asiantuntijat

4 kommenttia:

  1. En voisi olla enempää samaa mieltä! Ne mausteita täyteen ympätyt joulusuklaat ovat myös aivan kamalia, meillä taitaa olla vieläkin lootallinen viime vuonna saatuja jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!
      Tänään tuli postissa lähikaupan "lahja" vakiasiakkaalle. Lipukkeella saa hakea ilmaiseksi suklaalevyn. Ja et arvaa mikä levy on kyseessä. No tietysti Vihreitä kuulia -suklaalevy. No, tietysti haen sen 😁

      Poista

Kiitos kommentistasi!