sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Makaronilaatikko broilerista

Erikoisten Asiantuntijoiden koekeittiössä testattiin Yhteishyvä-lehden ruokaliitteen nro 1/2020 resepti makaronilaatikosta, jossa käytettiin naudan jauhelihan sijasta broilerin jauhelihaa. Tai "kananjauhelihaa" paketissa luki.

Lisäksi ohjeeseen oli otettu vaikutteita Kari Aihisen mehevästä makaronilaatikosta ainakin aurinkokuivatun tomaatin osalta. Sen verran laiska olin, etten kirjoittanut reseptiä tähän auki uudelleen, vaan otin lehdestä kuvan. Tallena kuva ja suurenna, niin saat tekstistä paremmin selvää.

Lisäsin ruokaan reseptin "ohi" purkillisen Valion Koskenlaskija Ruoka Savupekonin makuista.



Koekeittiön maistelijoiden mielipide oli, että ruokaan pitäisi jotenkin saada enemmän makua. Pieneksi pilkotusta porkkanasta tulee mukavasti suutuntumaa. porkkanaa ja sipuliakin voisi olla vähän enemmän. Tässä oli 1 kpl yksikyntinen valkosipuli, mikä ei maistunut yhtään. Ehkä sitäkin olisi voinut olla hitusen enemmän, mutta ei liikaa. Ylimääräisenä ohjeen ulkopuolelta voisi olla vielä vähän vaikka juustoraastetta, esim. cheddaria, makua antamaan.

Ohessa linkki tuohon Aihisen laatikkoon, jota tuunasimme vielä lisää (anteeks, Aihinen):
https://erikoisetasiantuntijat.blogspot.com/2019/12/kari-aihisen-makaronilaatikko.html

Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat
Ei kaupallista yhteistyötä tekstissä tai kuvissa näkyvien tuotteiden, toimijoiden tai tuottajien kanssa.
Kuvien kopioiminen ja tallentaminen on luvallista tässä postauksessa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!