maanantai 22. tammikuuta 2024

Taktinen äänestäminen



Kyllä ei jaksa muuta kuin ärsyttää nämä löpinät taktisesta äänestämisestä. 

Jos itse äänestäisikin ”taktisesti”, niin mistä sen voi tietää tai edes aavistaa, miten ne kolme miljoonaa muuta äänestää? Taktiikalla tai ilman. Ihan turhanpäiväistä jossittelua. 

Ja sekin, että kauhistellaan, että ”Voi kamala, nyt se Halla-aho voi päästä toiselle kierrokselle! Tai Haavisto!! Hyi!! ”

Kansa saa sellaisen presidentin, kuinka on äänestänyt. Ja pulinat pois. Oli lopullinen valinta sitten kuka tahansa. 

Kaikilla ehdokkailla on vahvuutensa ja heikkoutensa, kukaan ei ole täysin optimaalinen tapaus. Valitse sitten niistä. Parilla viime kerralla oli paljon helpompaa. 

Minä kävin ennakkoäänestämässä heti ekana päivänä. Ehkä äänestin ”taktisesti”, ehkä en. Mutta nyt syön lämppäriä niin kuin kuvasta näkyy. 

Gluteeniton kaurapalaleipä alla, Alentaja-margariinia, Koskenlaskijaa, umamia, juustoraastetta (punaleimaista emmentalia). Pizzamaustetta olis voinut laittaa, mutta se peittäisi tuon umamin maun. 

Kuva: Erikoiset Asiantuntijat

5 kommenttia:

  1. Nyt on elämän tilanne sellainen, että en pääse äänestämään ollenkaan, joten oliko se niin että netin kautta voisi myös äänestää?en löydä tietoa siitä.
    Tiedän että minun ehdokkaani ei pääsisi kuitenkaan edes toiselle kierrokselle, mutta pitäis saada velvollisuus täytettyä. En ole katsonut, paitsi yhden ehdokkaan vaali tentin, muita en tunne enkä ole tutustunut heidän juttuihin.Eniten ärsyttää tuo Ameriikan tramp, mikä ei tippaakaan kiinnosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erikoiset Asiantuntijat23. tammikuuta 2024 klo 15.49

      Netin kautta ei valitettavasti vielä pääse äänestämään. Olisikohan se jo seuraavissa pressan vaaleissa mahdollista. Tsemppiä ja voimia sinulle tilanteessasi.

      Poista
  2. Kiitos tiedosta ja tsempeistä. Sain kuin salama kirkkaalta taivaalta oik.puolen halvauksen, kaikki mahd.tutkimukset tehtiin, ei muu voi olla kuin diabetes/verenpaine yhdistelmä, mikä aiheutti tukoksen kaulavaltimossa, joka sitten laukesi oik.puoli halvauksena, saman tien kaulavaltimo kipu hävisi, näin minä sanon, lääkärit ei sitä sanoneet, ihmettelivät vain kun ei mitään löytynyt mistään, tytär luki sit jostain että tää tauti voi aiheuttaa hermoradoissa tukosta, tässä nyt sit rollaattorilla mennään, minä joka yleensä olen liikkuvainen ja töitä paiskinut vapaaehtoisena, niin yht äkkiä petipotilaana kotona älyttömän väsyneenä, mutta en lannistu, treeniä ja fys.terapialla aloitan, voihan olla että pääsen äänestämään, jos tästä alkaa kuntoutua.Onneksi mies auttaa alkuun ja lapset kantaa ruokaa kotiin.Sitkeesti yritän olla omatoiminen, sanotaan että kaikella on tarkoituksensa, jos on, niin pitää kirjoittaa postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erikoiset Asiantuntijat24. tammikuuta 2024 klo 22.49

      No johan piti olla tapaus! Uskon, että liikkuvana ihmisenä kuntoudut nopeasti ja pääset vielä äänestämään.

      Poista
  3. toipuminen on edennyt nopeastikkin, eli äänestämään pääsen, kyllähän molemmat ehdokkaat osaavat työnsä pressana, mutta eihän pressa voi nyk. paljoa vaikuttaa, kun hallitus ne ratkaisut tekee, jotka ed,hallituksella olivat järkyttäviä, kyllä kekkosta olisi silloin tarvittu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!