perjantai 30. kesäkuuta 2023

Helpotuksen huokaus


Edelliseen postaukseen viitaten pääsi bloggaajalta tänään huokaus, kun tuli uutinen elinkeinoministerin erosta.

Tai ehkä hänet pikemminkin laitettiin eroamaan.

Tämä antaa oikeanlaisen viestin muulle maailmalle, miten täällä äärioikeistoon reagoidaan. 

Yksi ahdistuksen aihe on nyt poissa mielestä siis. Sitähän vaan jäin ihmettelemään, miksi tuollainen heppu edes valittiin ministeriksi, kun ne vuosien takaiset tempaukset olivat kuitenkin tiedossa?

Lahdessa aukeaa kaupunginjohtajan paikka, kun nykyinen valittiin Vantaalle kaupunginjohtajaksi. Se on ymmärrettävää, että kohtalaisen nuori henkilö vielä pyrkii eteenpäin. 

Jossain näppiksellä ehdotettiin Arhinmäkeä uudeksi kaupunginjohtajaksi Lahteen. Juu, ei kiitos. Kyvyt ei varmasti riitä. Täällä voisi kyllä olla vielä alikulku- yms. tunneleita sotkettavaksi. Esimerkiksi nuo uuden kehätien tunnelit ovat vielä kokonaan vailla graffiteja 

Eiköhän niissä ole kuitenkin sen verran kameroita ja muuta valvontaa, että luvattomalle maalarille tulisi äkkiä kyyti ”kamarille”.

Näihin vapaapäivän kuviin ja tunnelmiin täältä pihakeinusta. Lintujen viserrykset alkaa hiljenemään ja helle se vaan jatkuu. Mustapääkerttu on se lintu, jonka laulun sain lopulta tunnistettua sillä sovelluksella. Sellaista laulajaa ei olekaan näillä kulmilla ennen kuultu.

Hyvää viikonloppua ja lomia kaikille seuraajillemme. Pysykää blogissa. 


Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat

Kuvien ja tekstin kopioiminen ilman kirjoittajan lupaa on kielletty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!