maanantai 30. tammikuuta 2023

Rymsteerausta


Kolme viikkoa sitten veivattiin uusiksi kotimme kalustusta, enkä muista siitä tänne blogiin kirjoittaneeni, vaikka varta vasten otin urakasta kuvia.

Nyt on hyvä majoittaa yövieraita, kun vierashuoneessa (entinen minun ja Isännän makuuhuone) on parisänky. Siirsimme sen sinne kolme viikkoa sitten minun huoneestani ”rymsteerauksen” yhteydessä. 




Yllä olevissa kuvissa vierashuone ennen ja jälkeen rymsteerauksen tammikuun 7. päivänä. Myöhemmin löytyi kuntopyörälle uusi ”loppusijoituspaikka”. Sen sijoittelu ei ole ollut oikein missään huoneessa haluttua, koska se on aika ruma ja isokin ja lisäksi Haukkuli pelkää sitä, vaikkei sitä kukaan polkisikaan. 




Huoneessani ollut parisänky, jonka leveys oli 150cm ja patjaleveys 140cm, piti riisua aika vähiin, että saatiin se siirrettyä pois huoneesta. Ei kuitenkaan ihan atomeiksi tarvinnut sitä purkaa. Olohuoneen kalustusta piti siirtää kauemmaksi ovesta, jotta tuo runko saatiin kyljelleen käännettynä kiemurreltua ulos huoneesta. Onneksi on tullut käytyä kuntosalilla. 

Omassa huoneessani on nyt uusi matto sekä ”apteekkarinlipasto” yöpöytänä. Matto on siniharmaa, kuvassa se on muuttunut mustaharmaaksi. Nyt on huoneessa tilaa vaatteiden vaihdollekin ja vaikka pienen venyttelyhetken tekemiseen matolla. 

Häviäjäksi tässä hommassa jäi Haukkuli. Tätä ennen sillä oli melko lokoisaa nukkua minun vieressäni parisängyssä. Nyt se joutuu tyytymään sängyn päätyyn tai minun ja seinän väliin. Puolivälissä yötä se yleensä vaihtaa huonetta ja menee Isännän viereen tai sitten hänen huoneessaan olevaan pehmoiseen nojatuoliin, joka on kuopuksen jälkeensä jättämä. Sitä ei huolittu heidän uuteen kotiinsa pääkaupunkiseudulla. Muuten hyvä tuoli, mutta siinä on aika huono istua. Niinpä se sopiikin hyvin Haukkulin sängyksi. 

Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat, homeroom.fi
Ei kaupallista yhteistyötä.
Kuvien ha tekstin kopioiminen ja muu käyttäminen ilman lupaa on kielletty. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!