lauantai 29. lokakuuta 2022

Tähän on siis tultu

 


En ole tähän ikään mennessä ostanut enkä täten käyttänyt mitään anti-age-tuotteita. Olen luottanut kasvonhoidossa herkän ihon saippuaan, miselliveteen ja Bellavitaan ja ihoni on mielestäni aika hyvässä kunnossa. Kasvojeni iho on niin sanottu sekaiho - otsan ja nenän seutu rasvoittuvat, muualta iho on kuivaa.

Menin ihan mainostajan ansaan. Mainoksessa mainittiin sanat pioni ja roosahippuset tai jotain, jotka saisivat ihon hehkumaan. Peli oli selvä - seuraavalla kauppareissulla metsästin tuotteen ja kun nyt oli ne niin sanonut ostopöksyt jalassa, niin toki riehaannuin sen verran, että ostin myös saman sarjan seerumin.

Äkkiä kotiin ja paketit auki. Voi miten kauniissa purkissa ja pikkuputelissa tuotteet ovatkaan. Näitä on ilo pitää kylpyhuoneessa esillä. Ja kuinka kauniin roosan väristä ja ihanan tuoksuista tuo päivävoide onkaan.
Mutta kuinkas sitten kävikään. Huomasin vasta kotona, että nyt meni vikaan. Tuotteet onkin tarkoitettu itseäni vanhemmille, siis 60+. Itselläni on tuohon ikään vielä paljon matkaa, ainakin 1275 päivää äkkiseltään laskettuna. Ja se on paljon 😉


Kääk! 😬

Ei muuta kuin puhelinsoitto Kuopukselle, joka on perehtynyt ihonhoidon saloihin ja käyttää milloin mitäkin minulle tuntemattomia aineita kasvoilleen. Sain heti huokaista helpotuksesta, kun hän sanoi: "Äiti, ei se ole niin tarkkaa!" Ja nauroi hyväntahtoisesti päälle. Samalla sain pikaopetuksen seerumin käyttöön. Nuoret ❤ Kyllä muna on monessa kanaa viisaampi, kuten totesin joskus aiemminkin saman nimisessä postauksessa: Muna on kanaa viisaampi.

Joten loppu hyvin, kaikki hyvin ja pian kasvoni loistavat roosanhehkuisina eikä rypyistä ole tietoakaan vielä moneen tuhanteen päivään! 🥰


Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat

Ei kaupallista yhteistyötä esillä olevan tuotemerkin kanssa.

2 kommenttia:

 1. Ja kuinkahan paljon ne kauniit purkit maksoivatkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!
   Eivät paljoakaan monen muun mittapuulla, mutta minä olen aaettanut rasvojen ja kosmetiikan kattohinnaksi pari kymppiä ja nämä olivat molemmat putelit sen alle.

   Poista

Kiitos kommentistasi!