keskiviikko 6. heinäkuuta 2022

Naked cake ja puolialaston leipuri


Hellettä heti aamusta. Ilmalämpöpumppu ei ole vielä ehtinyt viilentää kotia tarpeeksi. Lämpöä pukkaa itse kullekin. Hienolla naisellahan ei ole koskaan hiki, ainoastaan lämmin. 

Kyseessä on satokauden paras herkku, jonka pyöräytän ”kylään” tulevalle jälkikasvulle ja heidän puolisoilleen. Mansikkakakku. Sopivan ”rustiikkinen”, ei ollenkaan liian täydellisen ja teollisen näköinen.Miksi leipuri on puolialaston? Koska alkoi tulla lämmin jo tarvikkeita esiin ottaessa, piti vaihtaa päälle hihaton urheilupaita (painijamalli, ei siis mikään vaimonhakkaajamalli). Alakerrassa oli vain pikkarit. Ja esiliina, koska leipurilla on taipumuksena roiskia kaikki päällensä.

Koska olin eilen illalla muualla kiinni puoli kymmeneen ja itse syön vain gluteenitonta, olin tällä kertaa hankkinut kaupasta gluteenittoman valmiin kakkupohjan. Se on kätevä, kun se on jo valmiiksi leikattu kolmeen osaan. Maku ja struktuuri ei tietenkään ole niin hyvä kuin itse tehdyssä, mutta tällä mennään tällä kertaa. Kakkuun upposi melkein kilo mansikoita. Isäntä siivosi ja viipaloi väliin tulevat marjat ja valitsi kauneimmat keskikokoiset pinnalle, jotka jätettiin kokonaisiksi.

Väliin ja pinnalle tein täytteen, jossa oli:
1 prk vaniljanmakuista tuorejuustoa
1 prk vispikermaa
1 prk pehmeää rahkaa
3 rkl sokeria

Väliin piti laittaa trooppista sosetta, mutta se unohtui. Muistin sen vasta, kun otin kakkua jääkaapista tarjolle ja näin sen sosepurkin. No, meni se kakku kaupaksi ilmankin.  

Vatkasin kerman, notkistin tuorejuuston sekä rahkan omissa purkeissaan ja sekoitin kaiken yhteen. 
Kakkupohjat kostutin omenamehulla, jossa oli mausteena rommiaromia.

Kaiken täytteen sain menemään väleihin: ensin kostutus, sitten täytettä, sitten mansikoita ja taas täytettä. Ja toinen väli samalla tavalla. Mansikoiden päälle olisi voinut ripotella vähän sokeria. Mutta se nyt jäi pois. Pinnalle jätin sen verran täytettä, että kokonaiset mansikat sai sillä ”liimattua” pintaan. 

Jäljelle jäi vain kolme kokonaista mansikkaa ja muutama viipale.Puolialaston leipuri kaiveli vanhoja varastojaan ja laittoi hikinauhaksi valkoisen bandana-huivin. Jostain olen lukenut, että niiden huivien eri väreillä ON jotain seksuaalista merkitystä. Näin Pride-viikon lopuksi täytyykin seuraavaksi tutustua siihen aiheeseen. 

Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat

Kuvien ja tekstin luvaton käyttö on kielletty.


4 kommenttia:

 1. Mansikkakakku on vielä tekemättä, teen sen aika pian, kun poika tulee hesasta lasten kanssa.Kesällä saa olla lämmin, mutta muistan kun olin töissä, niin pienessä keittiössä piti työskennellä helteisellä, mulle se oli vain väliaikaista, lähinnä ilta ja yö vuorot. Mikä ohjelma se mahtoi olla, kun näin vilauksen että pariskunta ei pidä vaatteita ollenkaan päällä kotona, ja taitavat ihmisten ilmoillakin kulkea alasti, eikös poliisit puutu tuollaisiin viuhtelijoihin, ennen ainakin, mutta ei kai nykyään millään ole väliä, tuokin alasti oleminen on jonkin sortin häiriö. Kun aatami ja eeva huomasivat olevansa alasti eedenin puutarhassa, ennen syntiinlankeemusta he ei sitä huomanneet, niin Jumala teki nahasta vaatteet heille ja puki heidät.
  On se aika ällöttävää, kulkea ihmisten ilmoilla alasti.
  Minusta on kiva katsoa sellaisia ihmisiä jotka pukeutuu mitä erik. tavalla, täytyy olla rikas mielikuvitus, se olisi yksi valokuvauskohde erikoisista.pukeutumisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin sen ohjelman varmaankin myös, tai pätkän siitä. Minulla se ei ole ihan niin pahaksi vielä päässyt, että lähtisin ihmisten ilmoille alasti. Enkä kotonakaan ole alasti kuin suihkussa. Saunassakin käyn hyvin harvoin.

   Poista
 2. Meinaan että mihin kommentteihini ei ole vastattu, niin poistaisin ne, se herättää sellaisia ajatuksia yleisesti, että ketään lukijoista esim.ei kiinnosta lukea, vaikka se on jokaisen oma asia, on se niinkin että on vaikea vastata, kun ei tiedä mitä kirjoittaisi, tai muuten ei viitsitä, ymmärrän että kommenttini on aikas suorasti sanottuja, sanotaanko siviilirohkeita, ja kun vetoan aina raamattuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän me mitään kommentteja poisteta äläkä sinäkään poista. Täällähän ne säilyy ja voi herättää keskustelua myöhemminkin. Meidän postauksista luetaan tosi vanhojakin joskus, ihan niitä ensimmäisiäkin yli kolmen vuoden takaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!