maanantai 30. toukokuuta 2022

Joskus täytyy käydä kaukana nähdäkseen lähelle


Tämä otsikon lause sopii ja liittyy niin moneen muuhunkin asiaan. Ja vielä paremmin muihin kuin tähän. Tällä kertaa se liittyy lempikarkkeihini eli Haribon persikkakarkkeihin.

Ne ovat viinikumimakeisia, joita on pussitavarana viime vuosiin asti saanut vain tax free -myymälöistä, laivalta tai lentokentältä. Joka kerta em. paikoissa matkustaessa olen ostanut vähintään yhden ison pussillisen ja ”tuottanut” niitä nuorisolla tuliaisina. Irtsareina niitä kyllä on joka paikassa, mutta ne eivät ole samanlaisia. 

Taannoisella Tuurin Keskisen kyläkaupan reissulla niitä löytyi Tavarapuodista. Ja vielä uusi versio Melba, jossa on mukana vadelman makua. Aaaahhhh mikä makutaivas! 

Automatkalla kotiin pieni pussillinen (125g) oli tietysti jo syöty, koska vedän niitä kaksin käsin. Heti googlettamaan, että mistä niitä saisi lisää ja päädyin Kärkkäisen verkkokauppaan. Siellä oli neljä pussia jäljellä ja tilasin heti ne kaikki. Hinta toimituskuluineen jäi alle 10 euron.

Isäntä kävi kotiin tultuamme ruokaostoksilla paikallisessa Prismassa ja oli sieltä löytänyt samoja karkkeja. Tänään sitten ostin niitä kolme pussia lisää. Ja pian on Kärkkäisen verkkokaupasta tulossa neljä pussillista. 

Nammmm !!!! Mitä muuta muija tarvitsisikaan, kun on monta pussillista lempikarkkeja. Vastaus: uudet patterit henkilövaakaan, jos ei heti, niin muutaman päivän päästä, kun on Haribon persikka-melba -karkkeja vedetty pari päivää kaksin käsin. 

Nyt möllötän sohvalla sokerihumalassa tätä kirjoittamassa. Pitänee lähteä sähköpyöräilemään, jotta saisi edes osan ylimääräisistä kaloreista kulutettua. 

Mikä on sinun lempikarkkisi?

Kuva: Erikoiset Asiantuntijat

Ei kaupallista yhteistyötä

Kuvien ja tekstin kopioiminen ja muu käyttäminen ilman lupaa on kielletty. 


3 kommenttia:

  1. Kermatoffee, sellaisia pehmeitä, suussa sulavia, nam++½½

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt muistin lempinimen - Lehmäkarkki!! Siinä pussissa on muistaakseni lehmän kuva...

      Poista

Kiitos kommentistasi!