maanantai 21. helmikuuta 2022

Laulut rakkaimmilleni




MTV 3 -kanava esittää sarjaa Laulu rakkaudelle, jossa joka jaksossa useampi julkkishenkilö tulee yllätetyksi laululla ja sen esittäjällä. Tänään tätä kirjoittaessani tiedän, että illan ohjelmassa yllätetyiksi tulevat ainakin Katri Helena ja Danny. En ole katsonut ohjelmaa kovin monta kertaa enkä katso tänäänkään, koska se menee päällekkäin saunomisen kanssa. Sauna voittaa. Joskus saunomisen lomassa innostumme Ukon kanssa laulamaan. Kerran joulun aikaan lauloimme lauteilla kaikki ne joululaulut, joiden sanat muistimme. Niitä oli aika monta.

Mietin mitkä kappaleet itse valitsisin, jos minun pitäisi yllättää laulaen rakkaimmat ihmiseni. Aloitan kaikkein rakkaimmista eli lapsistani, omista päivänsäteistäni ja nytkin kun heitä ajattelen, silmiini nousee onnen  kyyneleet. Rakastan heitä niin paljon. Laulaisin heille laulun You are my sunshine.



Rakkaalle Ukolle vetäisin niin kauniisti kuin osaisin ja vähän riehakkaasti laulun You.




Ystävät pääsisivät kuuntelemaan kappaleen Umbrella. Kokoisin heidät kaikki yhteen ja rokkaisin lopuksi heidän kanssaan niin villisti kuin pystyisin auringonnousuun asti. Tai ainakin auringonlaskuun.



Äiti ja isä saisivat kuulla Charlie Chaplinin kappaleen Smile. Heillä on aina ja ikuisesti paikka sydämessäni, vaikka he eivät enää ole fyysisesti läsnä tässä elämässä.




Pikkusiskoltani pyytäisin, että hän soittaisi jälleen kerran pianolla Myrskyluodon Maijan. Ja hänen säestämänään laulaisin kappaleen hänelle.




Jos saisin itse toivoa, niin haluaisin jonkun esittävän minulle kappaleet Ave Maria ja Warum? P.s. saa vetää oktaavia  tai kahta alempaa. Warumin teki tunnetuksi Miliza Korjus, mutta Marjorie laulaa sen myös upeasti. 




Toivekonsertin päätteeksi toivoisin kuulevani Topi Sorsakosken Varjojen yön.




Kuva: Pixabay
Musiikkivideot: YouTube 

Kuvan ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

9 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!
      Elvis on minunkin suosikkini, ikuisesti. Always on my mind on ihana kappale! Ja Elviksen gospel-kappaleet!
      Kuuntelin tuon Katri-Helenan kappaleen Unten erämaa, siinä on koskettavat sanat ja kaunis sävel. Kari Tapion lauluista tykkään myös tosi paljon!
      Onpa hieno juttu tuo miehesi menestys laulukilpailussa - Katri-Helenakin jäi kakkoseksi!
      Laulutaito on hieno lahja!

      Poista
    2. Siihen aikaan kun katri-H osallistui tuohon laulukilpailuun, niin hän ei ollut vielä laulaja, osallistui salaa vanhemmilta, hänen äänensä oli vielä sellainen pikkutytön ääni, muistan kun hän ajeli vaaleansinisellä Anglialla, mieheni oli kerran ollut hänen kyydissä, pieni kylä kun oli, ihmiset sanoo että katri-H asui Tohmajärvellä, mutta oikeesti hän asui Uudessa-Värtsilässä, joka silloin ei ollut vielä Tohmajärvi, ja kansakoulua kävi samaa peijonniemen koulua Uudessa-värtislässä kuin mekin.Miehestäni olisi voinut tulla iskelmä laulaja, sanoi että riittää kun yks katri-h on samalta kylältä.
      Sen ajan laulajat on kestolaulajia,rankkaahan se olisi ollut, ja vieläkin kiertävät lavoja ynm.tarkoitan markku aro,kake randeliini,matti ja teppo mm.

      Poista
    3. Kiitos kommentistasi Suomessa on paljon näitä tosi pitkän linja muusikoita. Dannykk täyttää 80 vuotta ja lähtee vielä Kunniakierrokselle. Joskus sitä miettii, että mikseivät jää eläkkeelle aikanaan. Ehkä heille musiikki on enemmänkin tapa elää.

      On sinulla ja miehelläsi myös monenlaista elämänkokemusta kertynyt. Niin värikkäästi niistä vielä kerrotkin! Varmasti olisi aineksia vaikka minkälaiseen omaeläkertaan.

      Poista
    4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    5. Kiitos kommentistasi!
      Ihana varmasti yhdessä muistella menneitä, kun on pitkä yhteinen historia!
      Samaa mieltä, omia lapsiaan on hyvä säästää oman elämän murheilta - täytyy puhua niistä ennemmin vaikka ystäville!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Olipas kauniita ja upeita lauluja. Katselin ja kuuntelin näin lumisen päivän kunniaksi. On täällä etelässäkin eli Uudellamaalla komia luonto lumisine puineen.
    Kiitokset näistä esityksistä, jotka olit valinnut iloksemme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuin kuuntelit ja kiva, kun tykkäsit! Musiikin avulla voi kuvata niin paljon tunteita, varsinkin silloin, kun omat sanat eivät riitä kertomaan...

      Poista

Kiitos kommentistasi!