sunnuntai 15. elokuuta 2021

Kerrankos sitä...


 ...jos toisenkin. Ja jos yhden kanssa niin miksei kahdenkin. Siis kolmisin. Vuoroin vieraissa ja väliin oman tai omien kanssa. Kaikki kai käy. Jos käy tuuri. Ja jos ei käy tuuri, niin käsi.

Apua mitä juttuja ja ajatuksia. Vaan niin on avointa puhe ja suhteet tänä päivänä. Olen aika hämilläni tästä kaiken auki leväyttävästä tavasta puhua ja olla.

Muistan päivän, kun minulle selkisi mitä S/M tarkoittaa. Olin nimittäin siihen asti kuvitellut lyhenteen tarkoittavan Suomen mestaria. Naurakaa pois - mutta siitä on toki jo aikaa. Olin nuori ja vielä viattomampi kuin nyt 😂

"Jos sais kerran reissullansa, mutta kun saapi aina!" 😁 Tällainen rallatus muistuu mieleen nuoruudestani, kun olin vielä kaikin puolin kokematon ja koskematon, ensimmäistä suukkoakin vailla, ja niin olivat kaikki ystävänikin. Silloin ei ollut tapana edes tyttöjen kesken puhua seksiasioista saati oman äidin. Se olisi ollut hirveän noloa. Siitäpä syystä ne ensimmäiset seksihapuilutkin olivat ihan kammottavia, kun pimeässä peiton alla tuppisuina touhuiltiin.

Vaan onko se sitten parempi, että kaikki on niin julkista, häpeilemätöntä ja avointa. Jopa suhteet ovat avoimia. Jos tietämättömyys aiheutti aikanaan ahdistusta, niin ihan varmasti tänä päivänä kaikki joka tuutista tulviva tieto kuvineen, videoineen, kaikkineen tekee sen saman. Tulee toisenlaisia pelkoja ja suorituspaineita.

Ajat, ihmiset ja toimintatavat muuttuvat.  Muutos on ainoa pysyvä asia, sanotaan. Mitä mahdamme nähdä ja kuulla seuraavaksi?Kuvat: Pixabay

Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

4 kommenttia:

 1. Just näin. Minusta tuntuu, että silloin ennen oltiin vapaampia kuin nyt. Ei kai kukaan ajatellut, että pitäisi osata jotain erityistä tai olla jonkun näköinen, kun ryhtyy harrastamaan seksiä (omituinen sanonta, eihän se nyt mikään harrastus ole), rakastuminen riitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Totta puhut eli kirjoitat!
   Nykyään kaikki on niin suorituskeskeistä. Seksi mukaan luettuna.
   Ennen asiat tapahtuivat enemmän luonnollisesti, kuten sanonta kuuluu: "Kyllä luonto tikanpojan puuhun vetää!" Vaimikäsenytoli 😁

   Syksyllä alkavat taas harrastukset - siinäpä olisikin mainio juttu, kun kurssivalikoimista löytyisi seksin harrastaminen. Tasot: alkeet, jo aiemmin harrastaneet, edistyneet. 😁

   Poista
 2. Avoin suhde sopii minulle. Ei tarvihte miettiä pettääkö toinen. Ku niin on kuitenki aina käynyt suhteissa joissa toinen on vaatinut ehdotonta uskollisuutta ja mustistellut.

  Avoimissa suhteissa meistä kumpikaan ei oo tainnu koskaan olla jonkun muun kanssa.

  Mutta mikä soppii yhelle ei sovi toiselle. Enkä minä ossaa kettään neuvoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommemtistasi!
   Se onkin juuri viisautta, kun ei lähde näissä suhdeasioissa muita neuvomaan. Varsinkaan jos ei kysytä. Kunhan tietää mikä sopii itselle ja sitten myös sille henkilölle tai henkilöille, joiden kanssa suhteessa elää.
   Kaikki överivaatimukset yleensä johtavat ylilyönteihin - se on nähty. Esimerkiksi jostakin asiasta täydellinen kieltäytyminen useimmiten johtaa täydelliseen lankeamiseen. Omalla kohdallani vaikkapa irtokarkkien napostelu.

   Poista

Kiitos kommentistasi!