Jotkut ruokalajit liittyvät tiettyyn vuodenaikaan. Niinkuin tämä helposti valmistuva tonnikalalisuke keitetyille perunoille ja porkkanoille tai valitsemillesi vihanneksille tai juureksille - sitä syödään meillä yleensä alkukesästä uusien perunoiden aikaan.
Kuvan mukainen tarjoiluehdotus valmistuu näin.
Kuori perunat ja porkkanat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
Sekoita kulhossa:
- 1 prk kermaviiliä
- 1 prk Creme Fraichea
- 2 prk tonnikalapaloja öljyssä
=> sekoita ainekset, puserra seķaan valkosipulinkynsi, lisää ripaus suolaa ja sokeria, sekoita uudelleen ja pilko pinnalle ruohosipulia, tilliä tai persiljaa
Valmista oman maun mukainen vihersalaatti. Meidän salaatissa on: jäävuorisalaattia, pakasteherneitä, ruohosipulia, tomaattia, rucolaa ja vihreitä oliiveja.
Kattaus kahdelle |
Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat
Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!