Mukavan mausteinen chorizopasta syntyy helposti ja vähin raaka-ainein.
Tarvitaan (neljälle):
300 gr pennepastaa
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
2 sipulia
vähintään paketillinen chorizo-makkaraa (enemmän on aina enemmän, alkuperäisessä Valion ohjeessa makkaraa on VAIN 125 gr, joka on A-luokan makkaransyöjälle aivan liian vähän)
250 gr Valio Koskenlaskija Ruoka&Dippi paprika (alkuperäisessä ohjeessa chili)
1 dl tuoreita yrttejä maun mukaan, esim. basilika
öljyä paistamiseen, suolaa
Paketillinen chorizoa ja pikkupaketti krakovaa oli SOPIVA määrä meille. |
Näin valmistuu:
Keitä pasta kypsäksi pastapussin ohjeen mukaan.
Leikkaa paprikat suikaleiksi ja sipulit viipaleiksi. (Mikä on näiden ero - joka tapauksessa noin samankokoisiksi)
Leikkaa makkarat noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Paista makkarat, paprikat ja sipulit pannulla, kunnes paprikat hieman pehmenevät, mutta eivät mene lötköiksi. Sekoita joukkoon Koskenlaskija ja kuumenna.
Valuta pasta. Yhdistä pastaan kastike ja pinnalle tuore yrtti. Lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile.
Pasta kiehumassa ja sipulit kuullottumassa. |
Paprikoiden väreissä on voimaa. |
Nopeasti valmistuvaa, helppoa ja hyvää! |
Tämä menee kokeiluun!
VastaaPoistaNo kyllä näyttää hyvältä!! Nam :)
VastaaPoistaNuoriso enimmäkseen taitaa syödä makarooni ruokia, herkullisen näköistä, hyvin harvoin syön mitään makaroni ruokaa, makaronit kun on pelkkää vehnäjauhoa, ehkä joskus kesällä makaroni menee, jos tekee jotain salaattia.Hyvä kun on nuo kuvat, niin tietää hakea oikeat aineet.
VastaaPoistaKiitos kaikille kommenteistanne 😊 Tätä tosiaan kannattaa kokeilla, on niin helppoa ja hyvää. Itse söin tänään viikonlopun jämät ja hyvin maistui mikrossa lämmitettynäkin. Vähän terveellisemmän tästä saa, jos laittaa täysjyväpastaa ja vähärasvaista makkaraa, mutta enpäs tiedä, onko sitten yhtä hyvää 😉 Sen kerran, kun tekee pastaa, niin "kunnon aineista!"
VastaaPoista