maanantai 15. kesäkuuta 2020

Pikku Kokin jauhelihakastike

Kastike valmista nautittavaksi

Pikku Kokki innostui tuunaamaan jauhelihakastiketta italialaiseen tyyliin. Laati ensin kauppalistan ja kävi Jopolla polkaisten hakemassa kastikeaineet lähikaupasta. Jälkiruoaksi valikoitui lakritsijätskit.

Tarveaineet:

400 gr naudan jauhelihaa
1 prk pastakastiketta
1 prk Creme Bonjour juustoa (sipulisekoitus)
Suolaa
Mustapippuria
Öljyä paistamiseen

2 pss Mozzarellaa
Luumutomaatteja
Tuoretta basilikaa

Raketti-spagettia

Näin valmistuu:

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää Creme Bonjour ja pastakastike. Sekoita. Kuumenna.
Ota pannu pois levyltä. Lisää pinnalle siivutettua mozzarellaa ja puolitetut tomaatit. Anna hautua kannen alka sen aikaa, että spagetit ehtivät valmistua (keittoaika 6 min.) Rouhi kastikkeen pinnalle vielä mustapippuria ja koristele tuoreella basilikalla.

Kyllä oli hyvää. Pisteitä 5/5.

Kuva: Erikoiset Asiantuntijat

Kuvan ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

2 kommenttia:

  1. Kiitos reseptistä!! Tämän teen tai laitan oman pikku kokin hommiin!! ��

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Voin suositella, oli hyvää! Ja pikku kokki vaan hommiin 👍

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!