tiistai 22. lokakuuta 2019

XXpäiväkirja


Nytten kanssa välillä pohdimme, miten bloginpidossa ja tekstin tuottamisessa on usein "tyhjiä" hetkiä ja niin sanottuja hautomovaiheita, jolloin tuntuu, ettei synny yhtään mitään järkevää eikä järjetöntäkään tekstiä enää ikinä. Bloggaaja on ihan varma siitä, että bloginpito oli nyt tässä ja poistunpa tästä takavasemmalle.

Erikoiselle Asiantuntija Nymmalle koitti tällainen vaihe monta postausta tehtyään jokin aika sitten. Tuli sellainen "fiiwinki", että nyt on ihan kaikki kirjoitettu ja mitään uutta ei enää ikinä voi keksiä. Ainakaan sellaista, mikä lukijoita kiinnostaisi ja mikä olisi "politiikkamme" mukaista. Tähän vaikuttaa myös intensiivinen työnteko palkkatyössä, joka tuntuu välillä molemmilta vievän kaikki "paukut". Aktiivirannekkeenkin mukaan ylirasitus välillä vaivaa. Mutta se on kuulemma ihan normaalia, että välillä eletään  hautomovaihetta, jolloin uusia juttuja on kehitteillä mielessä, mutta ne eivät vielä ole lähellekään valmistuneet.

Joutilaisuus saa sen aikaan, että ideoita ja tekstiä alkaa pukkaamaan yhtäkkiä pienestäkin "herätteestä".  Näin tapahtui edellisellä kerralla, kun olin moneen otteeseen sairauslomalla sitkeän flunssan vuoksi. Siitä bloggasinkin ja liitän linkin tämän postauksen loppuun.

Ja meidän edellä mainittu politiikkammehan blogin pidossa on se, että ketään ei haluta loukata ainakaan tahallaan eikä kirjoiteta arvioita mistään aroista aiheista kuten uskonto, politiikka, maahanmuutto tai sukupuolinen suuntautuneisuus. Jos joskus jotakuta loukkaamme, haluamme siitä palautetta kommentin muodossa kyseiseen postaukseen.

Juuri tällä hetkellä on sellainen tilanne, että turvallisuussyistä en sitä julkaise, mutta alan pitämään eräänlaista päiväkirjaa siitä, mitä perheeni kanssa olen parhaillaan tekemässä ja julkaisen sen sitten  myöhemmin, kun tilanne on niin sanotusti finaalissa.

Ohessa linkki flunssapäivitykseen:
https://erikoisetasiantuntijat.blogspot.com/2019/09/mika-auttaa-flunssaan.html




2 kommenttia:

  1. Niin totta, samat ovat usein fiivikset tässäkin päässä :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! On se jännä fiilis, mutta kuuluu asiaan. Tämäkin on todiste siit, että ihminen ei ole kone.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!