maanantai 19. joulukuuta 2022

Kaikkien aikojen piparinmakuinen juustokakku

Eräänä päivänä ostosreissulla tuli mieleen ostaa "vierasvaraksi" jotain keksejä. Mutta ei ainakaan Domino-keksejä. Niiden tumma maku ei osu yksiin makumieltymykseni kanssa - lienee samaa perua, kun en pidä tummasta suklaastakaan enkä esimerkiksi Sacher-kakusta. Mutta kuinkas sitten kävikään. Hyllyltä löytyi viekoittelevan näköinen Domino-paketti, jossa oli kuva vaaleista kekseistä - piparkakku Dominoista. Eikun ostoskoriin, ei yksi vaan samantien kaksi paketillista keksejä. Pientä uhkapelin makua oli ilmassa.Eikö mitä, hirveän hyviä olivat Domino piparkakku -keksit. Taas kerran piparikätköllä vierasvaroja vohkiessani huomasin, että paketin kyljessä on piparinmakuisen juustokakun ohje.

Tiesin, että vieraita on tulossa parin päivän päästä ja hommasinkin sitten muut tarveaineet juustokakkuun. Koristelun suunnitteluun käytin omaa mielikuvitusta ja valitsin koristeet joulun väreissä: vihreää, punaista ja valkoista ja lisänä suklaanruskeaa. 

Tänään tätä kakkua sitten päästiin maistelemaan ja voin kertoa, että hyvää oli - kaikkien kakunsyöjien mielestä. 

Tarveaineet:

Teko-ohje:
Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat

2 kommenttia:

 1. Kiitos tästä postauksesta. Nyt sait kyllä kiinnostumaan. Onko tällaisiakin keksejä pitää minunkin maistaa ja kokeilla myös kakkua .Luin ohjeen minusta helppo .Ihmettelin kuitenkin että onko marenki murujakin myytävänä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Kokeile ihmeessä tätä, helppoa ja hyvää!
   En tiedä noista marenkimuruista, kun en käyttänyt tässä ohjeen mukaisia kakunkoristeita. Mutta en ihmettelisi, kun kaikkea muutakin murustettua löytyy - turkunpippuri- ja Marianne-karkeista tehtyä murua ainakin.
   Hyvää pian alkavaa uutta vuotta sinulle! 🍀

   Poista

Kiitos kommentistasi!