Taas kokeilin uutta reseptiä, jonka tiimoilta syntynyttä pastaa kolmihenkinen kotiraatimme kiitteli ja ruoka jää täten pysyvään valikoimaan.
Valmista ensin pesto, johon tarvitaan:
🌱 1 iso ruukullinen basilikaa
● 65 gr tuoretta pinaattia
🧄 2 valkosipulinkynttä murskattuna / 1 - 2 rkl valmista valkosipulimurskaa
● 3 rkl pinjansiemeniä
● 2 rkl öljyä (käytin tryffeliöljyä)
● 200 gr raejuustoa
🍋 3 rkl sitruunamehua
● yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria
Laita kaikki peston ainekset (pl. mausteet) tehosekoittimeen ja surauta tasaiseksi. Lisää mausteet ja surauta vielä kerran.
Keitä 350 grammaa valitsemaasi pastaa tai tuorepastaa kypsäksi pastan keitto-ohjeen mukaisesti.
Paista 450 grammaa kanan fileesuikaleita kypsäksi. Käytä makusi mukaan joko valmiiksi maustettuja tai maustamattomia suikaleita, jotka voit maustaa itse. Käytin itse maustamattomia ja maustoin ne Herbamarella ja mango-curry-mausteseoksella.
Sekoita lopuksi kaikki edellä mainitut ainekset.
Lautasella pastan lisukkeena luumutomaatteja, pepperonia ja basilikaa. |
Alkuperäinen ohje löytyy Aino Rouhiaisen Instagram-sivuilta ainorouhiainen
Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!