keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Syksyn värejä ja tunnelmia

 Muutama kuva kotipihalta ja olkkarin nurkasta.

Pensasmustikan syysväri




Väri se on valkoinenkin.

Marja-aronia. Muuten vielä täysin vihreiden joukossa on yksi tällainen.

Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat



4 kommenttia:

  1. Minä muuten yhdyn tuohon rukoukseen. Ihania syksyn värejä. Pidän kovasti tästä majakasta. Pensasmustikkaa on meilläkin mutta ei vielä näissä väreissä. Huomenna on luvattu kaunista säätä pitää viettää se pihalla ja meihän mökillä ilmatilassa on kurkien ja joutsien meno ja tuloreittejä joten joudun laittamaan kädet suunympärille useamman kerran ja huutamaan PALATKAA 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Majakassa on sisällä pieni valoketju, joka palaa ajastuksella iltahämärissä muutaman tunnin. Tänä vuonna ei ole vielä nähty tuota kurkien ylilentoa. Viime vuonna se oli kyllä "veretseisauttava" ja liikuttava näky. Tai sitten ne eivät ole lentänet juuri tältä kohdalta. Sitä ootellessa. Ja paluuta.

      Poista
  2. Syksyssä parasta on kyllä värit! En tiennytkään, että pensasmustikka saa noin syvän syysvärityksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Pensasmustikka on kyllä ihana. Menisi ihan vaan koristepensaastakin. Sen lisäksi siitä saa marjoja suuhun monta viikkoa. Jäniksetkin tykkää. Yhtenä talvena vemmelsääret (tai peurat) pisteli sen suihinsa kokonaan, mutta kyllä se sieltä uudestaan nousi. Nyt siinä on kanaverkko ympärillä koko vuoden.

      Poista

Kiitos kommentistasi!