sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Kaikkien aikojen lohi-katkarapupasta




Tarvitaan:

Tuorepastaa
Lämminsavulohta
Pakastekatkarapuja
Pakasteherneitä
Valkosipulia
Kuohukermaa
Creme Fraichea
Parmesaanijuustoraastetta
Suolaa
Voita tai öljyä
Kevätsipulia tai herneenversoja

Tee näin:

Kuori valkosipulinkynnet, yksi tai useampi makusi mukaan.

Kuumenna öljy tai voi paistinpanulla ja purista valkosipulit pannulle.

Laita vesi kuumenemaan kattilaan pastaa varten. Lisää keitinveteen reilusti suolaa.

Lisää kuullotettun sipulin sekaan lohenpalasia ja kuumenna. Lisää jäiset katkaravut, kääntele ja kun katkaravut ovat sulaneet, lisää pakasteherneet. Kääntele. Lisää loraus kermaa. Sammuta levy, mutta jätä pannu levylle, jotta ainekset pysyvät kuumina.

Keitä pastat paketin ohjeen mukaan.
Valuta pastat.

Yhdistä muut ainekset pannulta pastan kanssa, lisää parmesaanijuustoraaste ja lisää Creme Fraichea niin, että ruoka on kosteaa, muttei vetelää. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele kevätsipulilla tai herneenversoilla.

Vinkki:

Jos ruokaa jää yli seuraavaan päivään, paista tähteet paistinpannulla. Voit lisätä paistamisen aikana lusikallisen tai kaksi Creme Fraichea. Mikrossa lämmitettäessä pasta vetelöityy, paistettaessa napakoituu.



Kuva: Erikoiset Asiantuntijat

Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!