Tuli taas tehtyä Igorin kanaa Peggyn reseptillä. Uunikasvikset "kylkeen". Taas on syöjät ja syöjättäret vähän aikaa hiljaa.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/reseptit/resepti/peggyn-pieni-punainen-keittio-kanaa-igorin-tapaan/5649972#gs.z9r186
Tästä tykkää nuorisokin ja lisäkkeeksi riisiä sekä uunikasvikset: parsakaalia, kesäkurpitsaa, porkkanaa, paprikaa. 1dl vettä vuokaan, vähän suolaa ja oliiviöljyä päälle, kypsennys uunissa Igorin kanan kanssa yhtä aikaa foliolla peitettynä.
Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat
Ei kaupallista yhteistyötä
Kuvien ja tekstin kopioiminen ja muu käyttäminen ilman lupaa on kielletty
Reseptilinkkiä ja blogin linkkiä saa jakaa vapaasti
Minäkin olen kokeillut tuota kanaohjetta, mutta mielestäni siitä tuli aika kuivakkaa, lientä olisi saanut laittaa enemmän.
VastaaPoistaKiitos kommentistasi. Juu, tilkka lisää kanalientä varmaan auttaisi. Mukavaa alkavaa viikkoa!
Poista