sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Kaikkien aikojen Maukas lihapata


Lehdessä luki, että pyhäinpäivän perinneruoka on palapaisti. Erikoisella Asiantuntijalla on ollut vuosia käytössään maukkaan lihapadan resepti ja pitkästä aikaa läksin toteuttamaan perinneruokaa sillä reseptillä. Jaan sen tässä lukijoidenkin käyttöön.

Esikoisvävy heräsi ja tuli keittiöön unihiekkaa silmissään ja kysyi mitä teen. ”Maukasta lihapataa.” ”Kenestä Maukasta?”, kysyi hän. 🤣🤣 (Hänellä on kaveri, jonka nimi on Maukka.)

https://www.foodie.fi/recipe/a7c28b01fc0ef0608ccaf40b27626830

Tällä kertaa unohtui hankkia kantarelleja eikä niitä ollut pakastimessakaan, joten ne nyt sitten jäivät valitettavasti pois. Valkoviinikin oli Prisman hyllyltä napattua ja siten tähän tarkoitukseen vähän makeahkoa. Kuivempi valkoviini olisi parempi, mutta eilen Alko oli kiinni. Jätin viinin makeuden vuoksi sitten pois ripauksen sokeria, jota laitan melkein kaikkiin liharuokiin reseptin ulkopuolelta. Hillosipuleista en pidä ja niitä en ole tähän yleensä laittanut. Tuleehan siihen muutakin sipulia. Tässä on tuplamäärä tulossa, silti laitoin vain yhden purkin Flora culinessea. Tarvittaessa voi myöhemmin lisätä sen toisen.




Tässä juuri uunista otettuna. Näyttää ravitsevalta.
Päivitys 3.11.2019 klo 22 Palaute vävyltä: ”Parasta lihakastiketta ikinä.” ❤️❤️

Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat
Ei kaupallista yhteistyötä kuvissa näkyvien ja tekstissä mainittujen tuotteiden ja liikeyritysten kanssa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!