Laita kukkakaali porisemaan suolalla maustettuun veteen, niin että se on lähestulkoon läpikypsä.
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
Putsaa sienet ja haihduta neste pannulla.
Kun neste on haihtunut, lisää ensin pekoni ja sitten sipuli ja valkosipuli.
Kokki ja tärkeä ainesosa |
Kaada sienimuhennos kukkakaalin ja tomaattien päälle.
Päällimmäiseksi kuorruttamiseen sopivaa juustoa. Edam-raaste on erinomaista tähän tarkoitukseen. Meiltä löytyi kaapista Portsalut-jämät. Ei moittimista.
Vuoka uuniin noin 20 - 30 minuutiksi kunnes pinta saa väriä.
Nauti. Tämähän on melkein kevyttä kasvisruokaa ;)
Kuvat. Erikoiset Asiantuntijat
Ei kaupallista yhteistyötä mainittujen ja kuvissa näkyvien tuottajien kanssa / EAt
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!