1,2kg merilohi- tai kirjolohifile
2 rkl Dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
1 yksikyntinen valkosipuli
sitruunamehua
kalamaustetta
Laita file uunivuokaan ja purista päälle sitruunamehua ja ripottele kalamaustetta maun mukaan.
Kokki kurkistelee kuvan yläreunassa ennen lohen uuniin menoa.
Käytetyn kalamausteen koostumus: merisuola, sipuli, paprika, valkosipuli, mustapippuri, kurkuma, korianteri, sinappi, chili, sarviapila, kumina, basilika, persilja, tilli, glukoosi, perunatärkkelys, aromi.
Sekoita sinappi ja hunaja ja murskaa sekaan valkosipuli. Levitä seos kalafileen päälle. Paista uunissa kypsäksi. Fileen paksuudesta riippuen 30-45 min.
Vihreä salaatti ja keitetyt perunat "kylkeen" ja ääntä kohti. Lisäksi sopii erikoisen hyvin kylmä Creme Bonjour Tilli + sitruuna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!