Tällä kertaa valmistui nopea
arkiherkku Pikku Kokin toimesta ja Erikoinen
Asiantuntija pääsi toimittamaan mieluista maistajamestarin virkaa.
Ohje on Valion resepteistä ja se on
toteutettu melkein sellaisenaan. Käytimme loimulohta, joka
toimi pastassa erikoisen erinomaisesti.
Tarvitaan:
* 200 g pastaa, tagliatelle (muukin käy)
* 1 sipuli – käytimme punasipulia
* 200 g tuoreita herkkusieniä pilkottuna
* 1 rkl rasvaa paistamiseen
* 1 prk (2,5 dl) ruokakermaa - ohjeessa Valion Sitruuna&Pippuri – käytimme Kolmea yrttiä
* 250g kypsää lohta, meillä loimulohta
* 1 dl ruohosipulia – meillä
pikkutomaatteja
Pikku Kokki
- keitti pastat kypsiksi pastapussin ohjeen mukaan
- kuullotti pannulla sipulin ja paistoi herkkusienet
- lisäsi pannulle ruokakerman ja kuumensi
- palasteli joukoon lohen (ja olisi lisännyt tässä vaiheessa ruohosipulin, jos sitä olisi ollut)
- yhdisti valutetun pastan ja kastikkeen
- koristeli kirsikkatomaateilla
- tarjoili
- siivosi keittiön.
Kätevä ja maistuva arkiruoka
valmistui vartissa ja katosi parempiin suihin samassa ajassa.
EAlla ja Valiolla ei ole kaupallista
yhteistyötä.
Herkulliselta vaikuttaa. Jatkoon!
VastaaPoista