maanantai 26. elokuuta 2019

Kaikkien aikojen lohi-herkkusienipasta







Tällä kertaa valmistui nopea arkiherkku Pikku Kokin toimesta ja Erikoinen Asiantuntija pääsi toimittamaan mieluista maistajamestarin virkaa.

Ohje on Valion resepteistä ja se on toteutettu melkein sellaisenaan. Käytimme loimulohta, joka toimi pastassa erikoisen erinomaisesti.

Tarvitaan:

* 200 g pastaa, tagliatelle (muukin käy)
* 1 sipuli – käytimme punasipulia
* 200 g tuoreita herkkusieniä pilkottuna
* 1 rkl rasvaa paistamiseen
* 1 prk (2,5 dl) ruokakermaa - ohjeessa       Valion Sitruuna&Pippuri – käytimme     Kolmea yrttiä
* 250g kypsää lohta, meillä loimulohta
* 1 dl ruohosipulia – meillä pikkutomaatteja

Pikku Kokki
  • keitti pastat kypsiksi pastapussin ohjeen mukaan
  • kuullotti pannulla sipulin ja paistoi herkkusienet
  • lisäsi pannulle ruokakerman ja kuumensi
  • palasteli joukoon lohen (ja olisi lisännyt tässä vaiheessa ruohosipulin, jos sitä olisi ollut)
  • yhdisti valutetun pastan ja kastikkeen
  • koristeli kirsikkatomaateilla
  • tarjoili
  • siivosi keittiön.

Kätevä ja maistuva arkiruoka valmistui vartissa ja katosi parempiin suihin samassa ajassa.







EAlla ja Valiolla ei ole kaupallista yhteistyötä.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!