sunnuntai 25. elokuuta 2019

Houkutusten höyhensaari



Olen seurannut kaikki kaudet ja jokaikisen jakson kamalaakin kamalammasta Temptation Island Suomi -ohjelmasta.
Olen siis koukussa ohjelmaan ja meillä on erään ystäväni kanssa kotikatsomot ja muistutukset ja arvosteluraati ja palautekeskustelut asian tiimoilta. Tänä vuonna saimme kuulla hyviä uutisia – kevään kauden jälkeen uusi kausi koittaa jo syksyllä. Jihaa – ei enää vuoden odottelua. Tyypillistä on ollut, että kausi kaudelta panokset ovat koventuneet. Mitä näemmekään syksyllä, kahden hengen tiimimme aloittaa valmistelut hyvissä ajoin – kaikkeen tullaan varautumaan ohjelman vaatimalla tavalla.

Mutta mitä tekee TIS-fani kausien väliaikana. Unelmoi sarjan inhokkihahmostaan, ei tietoisesti, vaan alitajuisesti yöunillaan. Ei ole todellista – mutta on kuitenkin. En näe koskaan samoja unia usempaan kertaan. Never. Nyt se ihme on kuitenkin tapahtunut ja voisi kuvitella, että asian on aiheuttanut jokin merkittävä tapahtuma. Mutta ei, se oli Temppareiden Iiro. Kautta aikain kaikkien jaksojen kaikkein kamalin retale ja ketku. Hiipi minun uniini miehekkäin elkein ja vei jalat altani. Unissani olin lääpälläni Iiroon. Pahin retkahtaminen sitten vuosisadan oikean rakkaustarinan jälkeen. Unessani iski himo ja vimma mitä suurimmalla voimalla päälle ja kohde oli ikiaikainen inhokkini, Iiro.


Miten tämä kauhea painajaismainen himouni oli edes mahdollinen ja vielä kahtena yönä kävi tämä unen pilaantuminen. Toisessa unessa kiihkeästi suuteloin Iiron sylkeä valuvaa suuta sen märkyydestä piittaamatta. Kiihkoissani imuttelin kuin viimeistä päivää. Uusintapätkässä oli suunnilleen samanlainen käsikirjoitus, ei juonta vaan imutapahtumaa unen alusta loppuun.

Herättyäni unestani molemmilla kerroilla iski nolous ja häpeä. Kuin olisin ollut oikeassa elämässä tositoimissa aivan väärän miehen kanssa. Anteeksi, Iiro – kaikella rakkaudella – kun et kelpaa edes unikaveriksi ;)


Kuva: Pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!