2 - 3 litraa tuoreita kantarelleja
1 pkt Amerikan pekonia (merkillä ei väliä)
2 sipulia
loraus kuohukermaa
suolaa tai Herbamarea
paahtoleipää
Kahden pannun taktiikka:
Puhdista ja pilko kantarellit. Kuumenna pannulla niin, että kaikki neste haihtuu sienistä.
Pilko toiselle kuumalle pannulle pekonit ja sipulit ja kypsennä pekonin rasvassa niin, että sipulit kuullottuvat.
Yhdistä ainekset yhdelle pannulle ja lisää kuohukermaa ja kuumenna. Lisää suolaa tai Herbamarea.
Paahda paahtoleivät, voitele halutessasi ja mätä kantarelliherkkua leivälle iso kukkurallinen.
Nams, mums - nauti maitolasillisen tai muun lempijuomasi kanssa.
Extraherkku:
Paahda
paahtoleivät ja lado leiville kantarelliherkkua,
pilko
päälle kaksi luumutomaattia ja höylää edamista kolme
juustoviipaletta
pinnalle ja lisää hyppysellinen rouhittua
mustapippuria.
Kuumenna uunin lämpötila 200 asteeseen ja paista
5 - 10 minuuttia.
Ohje sopii hyvin myös torvisienille, orakkaille, lampaankääville, tateille ja suppilovahveroille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!