Näistä ylläolevista neljästä raaka-aineesta + paistamiseen käytetystä öljystä sekä vedestä syntyi helposti ja nopeasti etätyöläisen lounas. Ohje löytyy tuon Atrian Pastakana-rasian takaa, mutta tässä se ulkomuistista kirjoitettuna.
Kuumenna öljy syväreunaisessa kannellisessa paistinpannussa tai kattilassa ja lisää kanan fileepalat ruskistumaan kevyesti.
=> lisää tomaattimurska
=> lisää 2 dl ruokakermaa
=> lisää 4 dl vettä
=> lisää 4 dl pastaa
Hauduta kannen alla noin 15- 20 minuuttia.
Ta-daa! Valmista tuli käden käänteessä ja eikun syömään. 😋 Tämä meni saman tien jatkoon.
Kuva: Erikoiset Asiantuntijat
Ei kaupallista yhteistyötä.
Nam kiitos ohjeesta. Täällä menee heti kokeiluun.
VastaaPoistaYritän haalia uusia ruokaohjeita, että saa enemmän vaihtelua kokkailuun.
Mukavaa viikonloppua!
Itse en syö lihaa, mutta kokkaan myös sekasyöjä miehelleni. Resepti oli kätevä ja nopea valmistaa. Minä aina sävellän ruokaohjeita. Kokeilen tuota, mutta taidan lisätä siihen paprikaa ja jätän kerman pois. Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoista