sunnuntai 11. syyskuuta 2022

Minusta tuli mummu

ūüéľ "Mun mummoni muni mun mammani ja mun mammani muni mun" ja min√§ munin mun tytt√§ren ja tytt√§renikin tytt√§ren. ūüéĶ

√Ąitien ja tyt√§rten ihana ketju. Naisketju. 

T√§m√§ ketju sai uuden lenkin, kun Esikoisestamme tuli √§iti ja samalla h√§nen puolisostaan is√§. Minusta tuli mummu ja Ukosta uko, Keskimm√§isest√§ eno ja Kuopuksesta t√§ti. T√§h√§n ketjuun kuuluu mummujen lis√§ksi isomummukin. Me kaikki astumme uusien rooliemme suuriin saappaisiin ensi kertaa. 

Mummuksi tuleminen on ihan parasta. Kaikkein parhaat asiat ovat tapahtuneet perhepiirissä - se on varmaan aika luonnollista. Isoja ja merkityksellisiä tapahtumia. Melkein perhepiiriin kuuluvat parhaat ystävätkin.

Tätä kirjoittaessani on ristiäisten aatto. Emme tiedä tyttösen tulevaa nimeä - huomenna se selviää. Emme tienneet hänen sukupuoltaankaan ja syntymäpäivää odotellessa veikkasimme sitä 1 - 3 äänin. Kuuluin tuohon häviäjien porukkaan. Vain Kuopus arvasi oikein. Nimeäkin olemme arvailleet - saa nähdä osuuko Kuopuksen arvailu taas oikeaan. Silloin nimittäin herää pieni epäilys.

Meill√§ ei ole suvussa ollut tapana viljell√§ perint√∂nimi√§, vaikka kauniita nimi√§ l√∂ytyy molempien suvuista yllin kyllin: Aleksandra, Kaisa, Elina, Greta, Anna, Sofia... 

Vaan nyt täytyy lopettaa. Lupasin nimittäin keikauttaa yhden gluteenittoman kakun huomisiin juhliin. Onneksi sain Nymmalta hyvät ohjeet.

Toivottavasti saan unen päästä kiinni illalla - on niin jännää tiedossa!Kuvat: Pixabay (ihmettelen miten kuvani l√∂ytyi sielt√§ ūüėĀ) ja Erikoiset Asiantuntijat

Kuvan ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

6 kommenttia:

 1. Onnea! Onpa ihanaaūüėć! M√§kin haluaisin olla mummi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, on t√§m√§ kyll√§ mukava "olotila" ūü•į ja olen kyll√§ ihan h√∂ps√§ht√§nyt t√§h√§n uuteen roolini. Kaikkialla silmiin tarttuu pieni√§ kauniita vaatteita ja nallukoita!

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Mummous, tuo aika ihmisen elämässä jolloin kaikki on kohdillaan ;) Nimittäin jos jokin ärsyttää lapsissa niin seuraava sukupolvi on sitten sitäkin ihanampi, loikkii useat ominaisuudet aina yhden yli mikä saa aikaiseksi sen että mummo ja mummotettava on samalla aaltopituudella, helpommin kuin äiti-lapsi.

  Vaan nauti ja ihastele, pääset opettamaan lapselle kaikkea kivaa, olen jopa vähän kade... . Jihuu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ❤
   Kirjoititpa viisaasti, mummouden ydin taitaa olla juuri siinä, että saa nauttia kaikesta mummouden mukanaan tuomasta ihanuudesta. Päävastuu lapsesta kun on jollain muulla kuin itsellä!

   Poista
 3. Oi ihanaa!...Sylin täydeltä onnea teille kaikille!
  Tiedän niin sinun tunteesi, mummina olo on niin parasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!