lauantai 6. elokuuta 2022

Uusi suhe


Tapasin eräänä päivänä kuntosalilla nuoren miehen ja aloitin heti PT-suhteen hänen kanssaan. Vastapuoli vaikuttaa kaikin puolin pätevältä. 

Kysyin mikä hän on koulutukseltaan. Päätoiminen ammatti olikin jo selvillä aikaisemmin. On alunperin fysioterapeutti sekä nyt myös personal trainer. Ei siis mikään itseoppinut pullistelija.Noin viiden vuoden takainen hyvä peruskuntoni ja lihaskuntoni ovat kadonneet ja tilalle on tullut jotain ihan muuta. Tahdon hyvän kunnon takaisin ja sen muun pois. PT:n palkkaamisella haen hommaan ”boostia” ja hyvän motivaation, joka kantaisi pitemmällekin. Aloitellaan varovasti, koska vanhoja vammoja on ja pitkä aika siitä, kun olen jotain salilla yritellyt. 

Aerobista liikuntaa ei kuitenkaan kokonaan unohdeta. Työmatkapyöräily pitää tehdä kerran tai pari viikossa ja sen lisäksi yksi pitempi pyörälenkki, n. 20 km viikossa. Sähköpyörällähän tuo ei ole matka eikä mikään. Lisäksi vielä Haukkulin kanssa lenkkeily kerran, kaksi päivässä. Uskalsin tämän tänne kirjoittaa, niin sekin toivottavasti motivoi toimimaan. Lokakuun loppuun saakka on nyt tapaamiset sovittu. Kuva: Erikoiset Asiantuntijat ja Pixabay. 

Ylläolevassa kuvassa oleva henkilö ei liity tapaukseen.

Kuvan ja tekstin kopioiminen ja muu käyttäminen ilman lupaa on kielletty.


4 kommenttia:

  1. Pitäis itekin palkata joku piiskaaja. Kerrohan sitten, miten jumalaisen vartalon metsästys etenee 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti kerron. Ehkä ykkösprioriteettina kuitenkaan ei ole jumalainen vartalo, vaan se tulee toivottavasti siinä sivutuotteena. Ensisijaisesti lähden hakemaan uutta motivaatiota kuntosaliliikkumiseen ja lihaskunnon sekä peruskunnon parantamiseen. Paremmassa kunnossa jaksaa kasvattaa bruttokansantuotetta paremmin ja niin ollen jaksaa paremmin kaikkea muutakin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!