Varhaiskaali on herkkua! Paras ja makein kaalilaatikko syntyy varhaiskaalista. Kaali on hyvän makuista myös tuoreraasteena, ja jos oikein haluaa herkutella, niin raasteen sekaan voi lisätä helpon kastikkeen (kastike riittää yhdelle kaalikerälle)
- puoli desiä majoneesia
- rkl omenaviinietikkaa
- sokeria, suolaa, pippuria
Näin syntyy "melkein coleslaw-salaatti".
Mutta varsinainen kaaliherkku valmistui grillissä ja näin se tehdään:
- leikkaa kaalikerä neljään osaan
- höyrytä melkein kypsäksi
- siirrä kaalit grillausalustalle ja valele päälle öljyseos (rypsiöljyä, hunajaa, mustapippuria, suolaa) ja grillaa niin, että kaali on ihan kypsää ja saa hieman väriä.
Kätevä grillausalusta. |
Naudan ulkofileetä, kaaliherkkua ja salaattia. Kaali sopii erinomaisesti myös possun kylkeen. |
Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat
Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!