Neljään annokseen tarvitaan:
🐔 300 gr kanan sisäfileepaloja
🏺1 rkl rypsiöljyä
🌱 1/2 dl vihreää pestoa
🧂 ripaus mustapippuria
🥬 1 ps jääsalaattia
🍅 rasiallinen luumutomaatteja
🥑 2 syöntikypsää avokadoa
🧀 1 prk salaattijuustokuutioita
🌻 1/2 dl salaattisiemeniä (ohjeessa auringonkukan siemeniä) paahdettuna
🫒 tryffeliöljyä (ohjeessa neitsytoliiviöljyä)
🌱 tuoretta basilikaa
Näin valmistuu:
🐔 🌱🧂 Paista kanat öljyssä pannulla. Mausta pestolla ja mustapippurilla.
🌻 Paahda (auringonkukan) siemenet toisella pannulla, ilman öljyä.
🥬 🍅🥑 Revi jääsalaatti tarjoiluastiaan. Pilko sekaan luumutomaatit. Halkaise avokadot, poista kivet, viipaloi avokadon sisus kuoressa ja nosta sitten viipaleet lusikalla irti kuoresta ja asettele salaatin päälle.
🐔🧀🌻🏺🌱 Asettele kanat salaatin päälle. Lisää salaattijuustokuutiot ja paahdetut siemenet. Valuta päälle öljyä ja koristele tuoreella basilikalla.
🍽 Valmista!
Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat
Ohje: K-Ruoka-lehti 1 - 2 / 2022, ei kaupallista yhteistyötä.
Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!