sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Suklaa-appelsiini


Kyllä taas kuluttajaparkaa k*setetaan. 

Kävin ruokaostoksilla Prismassa, kuten usein keskiviikkoisin. Kun ei aina jaksaisi niitä samoja banaaneja, omenoita, viinirypäleitä ja satsumia järsiä, niin ostajan silmä oli ”otillaan” muille vaihtoehdoille. 

Ja sattuipa silmään hedelmälaari, jossa oli SUKLAA-APPELSIINEJA. Siis mitä? Näitähän pitää heti kokeilla. Uutuuden viehätyksestä sokaistuneena en enää nähnyt kilohintaakaan, vaan lapioin pussiin viisi kappaletta tätä uutuustuotetta. Maksoivat n. 5€/kg, kuulemma.

Kotona uteliaana maistamaan, että maistuuko appelsiini nyt sitten suklaalta? Jos tähän oli yritetty jalostuksella saada suklaan makua tai edes näköä, niin ne ponnistelut on kyllä menneet harakoille. Ei maistu vähääkään suklaalta, vaan ihan tavalliselta appelsiinilta. Jos kuori on yritetty saada ruskeaksi, niin metsään meni siinäkin. Se on likaisen vihreä eikä tuo suklaata edes mieleen. Se hyvä puoli täytyy mainita, että nämä ovat siemenettömiä. Ja makea ja "rapea", niin kuin appelsiini nyt voi olla.



No ei se mitään, tämäkin kestetään. En itse asiassa edes pidä mistään sekoituksista, vaan maut pitää olla selkeitä, kahvin pitää olla kuumaa ja jäätelön kylmää. Ei siis mitään kylmiä kahvijuomia eikä kuumia maitojuomia minulle. Mitenkäs se vanha sanonta menikään: ”Kahvi kuumana ja poika nuorena.” Hih. Blogisti otti tässä vähän oikeuden omiin käsiinsä muuttaen sanonnan sisältöä alkuperäisestä. Huomasiko kukaan?

Kuva: Erikoiset Asiantuntijat

Ei kaupallista yhteistyötä

Kuvien ja tekstin kopioiminen tai muu käyttäminen ilman lupaa on kielletty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!