sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Tuli iso kakku, melkein jytky


Nuorisoa vähän odotellaan piipahtamaan, niin pyöräytin mansikkakakun viime kesäisellä ohjeella. Tässä riitti kermarahkaa reunoillekin, kun vispikermaa oli 1dl:n sijasta kaksi. Sokeria on 0,75 dl. Meinasin ensin tehdä kaksi pientä kakkua, mutta sitten päädyin tähän korkeampaan malliin. Pohjana on käytetty valmiita gluteenittomia kakkupohjia 2 kpl, jotka on leikattukin jo valmiiksi kolmeen osaan. Eli täytettäviä välejä tulee yhteensä viisi. 2 litraa mansikoita on sopiva määrä, kun leikkaa väleihin tulevat mansikat ohuiksi viipaleiksi. Ohessa linkki alkuperäiseen ohjeeseen.

Gluteeniton ja laktoositon kakku

Kuva: Erikoiset Asiantuntijat

Ohjetta saa käyttää ja blogin linkkiä jakaa vapaasti.

  

4 kommenttia:

  1. Otsikko sai hymyilemään ja resepti veden kielelle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteistanne. Tötterö oli kyllä näyttävä ja hävisi "parempiin suihin" aika äkkiä. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!