Nuorisoa vähän odotellaan piipahtamaan, niin pyöräytin mansikkakakun viime kesäisellä ohjeella. Tässä riitti kermarahkaa reunoillekin, kun vispikermaa oli 1dl:n sijasta kaksi. Sokeria on 0,75 dl. Meinasin ensin tehdä kaksi pientä kakkua, mutta sitten päädyin tähän korkeampaan malliin. Pohjana on käytetty valmiita gluteenittomia kakkupohjia 2 kpl, jotka on leikattukin jo valmiiksi kolmeen osaan. Eli täytettäviä välejä tulee yhteensä viisi. 2 litraa mansikoita on sopiva määrä, kun leikkaa väleihin tulevat mansikat ohuiksi viipaleiksi. Ohessa linkki alkuperäiseen ohjeeseen.
Gluteeniton ja laktoositon kakku
Kuva: Erikoiset Asiantuntijat
Ohjetta saa käyttää ja blogin linkkiä jakaa vapaasti.
Otsikko sai hymyilemään ja resepti veden kielelle!
VastaaPoistaNo, on kyllä komea tötterö!
VastaaPoistaTosi näyttävä kakku :D
VastaaPoistaKiitos kommenteistanne. Tötterö oli kyllä näyttävä ja hävisi "parempiin suihin" aika äkkiä. Mukavaa loppuviikkoa!
VastaaPoista