torstai 30. tammikuuta 2020

Mihin voisi mennä kaupunkilomalle?



Onko hyviä ideoita minne voisi mennä maaliskuussa muutamaksi päiväksi omatoimisesti kaupunkilomalle? Eurooppaan, suorat lennot.

Pohjoismaiden pääkaupungit on jo käyty sekä ainakin Pariisi, Lontoo, Viipuri, Pietari, Dublin, Budapest, Ateena, Venetsia, Vilna. Ei siis niihin uudestaan, vaikka hienoja paikkoja ovat kaikki. Puolaan ei matkakaveri tahdo lähteä. Tallinna ei myöskään sytytä enää.

Ja mistä suunnalta hotelli kannattaisi varata?

Kommentoi alla olevaan kenttään. Kiitos vinkeistä jo etukäteen!

Kuvat: Pixabay
Kuvien ja tekstin kopioiminen luvatta on kielletty.

4 kommenttia:

  1. Miksi ei Puola? Gdansk on ainakin kaunis, edullinen ja lyhyen matkankin päässä.

    Amsterdam? Basel? Nizza? Berliinikin on aika edullinen ja siellä on tekemistä ja näkemistä. Minun blogistani löytyy juttua näistä kaikista, etenkin Baselista :)

    VastaaPoista
  2. Olin lokakuussa Firenzessä, ihana kaupunki etenkin jos tykkää taiteesta. Suoria lentoja ei ole, Schipholin kautta lensin. Pääsiäisen jälkeen odottaa muutama päivä Roomassa, pääsee suoraan. Barcelona on myös aivan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just ajattelin tuon postauksen lähetettyäni, että Rooma ja Barcelona unohtuivat listasta. Joskus aikoinani aloitin kesälomani noin 15 vuotta Romasta, ja sen jälkeen olen siellä käynyt silloin tällöin työasioissa ja kuulemma joka reissulla kävelyttänyt työkaverini puolikuoliaaksi. Mitäs halusivat ilmaiselle, opastetulle kierrokselle!

      Prahan voisi muuten myös listata hyvänä kaupunkikohteena. Onhan näitä. München, Lissabon (vaikka sen makuun en oikein ole ikinä päässyt), Strasbourg ja sieltä Alsacen upea viinireitti Baseliin saakka...

      Poista
  3. Kiitos kaikista kommenteista. Eiköhän se kohde näistä ala löytyä. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!