tiistai 10. syyskuuta 2019

Yliluonnollinen - kätevä arjen pikku apulainen, osa II





Ystäväni suositteli n. 10 vuotta sitten näkijällä käymistä. (Jatka vaan lukemista, vaikka alkaisi epäilyttää.) Niinpä sovimme tapaamisen siten, että kyseinen henkilö Mari (nimi muutettu) tuli ystäväni kotiin eräänä marraskuisena iltana ja otti muutaman asiakkaan siellä vastaan. Hän ei tiennyt meistä ennakkoon mitään muuta kuin etunimet. Sain halutessani kysyä häneltä asioista, jotka pyörivät mielessä, mutta hän kertoi asioita myös oma-aloitteisesti. 




Mari näkee tulevaisuuteen. Hän kertoi tapaturmasta, johon joutuisin ja sen myötä usean viikon sairaslomalle. Tämä myös toteutui lähes täydellisesti Marin kuvailemalla tavalla, aikana ja paikassa. Yksi pieni "hienosäätö" meni toisin, mutta sillä ei ole oleellista merkitystä. Mari nimittäin sanoi, että liukastuisin. En liukastunut, vaan kompuroin muuten vaan. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.







Puhuimme myös eräistä elämässäni vaikuttaneista henkilöistä, joiden luonteenlaatua ja toimintaa ja siihen vaikuttaneita asioita Mari osasi kuvata aivan oikein. Mari osasi myös ennustaa, miten eräs heistä tulisi käyttäytymään tulevassa haasteellisessa elämäntilanteessa.

Mari kertoi myös asioita muista lähipiiriini kuuluvista henkilöistä kuin olisi tuntenut heidät aina. Hän muun muassa näytti oikeaa määrää tietynlaisia kortteja pöydällä ja sanoi: "Tässä on ne sun veljet."



Sain esittää hänelle myös kysymyksiä ja mahdollisimman lyhyesti esitin. ”Lemmikki?” (Marihan ei tietenkään tiennyt, onko minulla jo lemmikkieläin vai suunnittelenko ehkä vasta sellaisen hankkimista.) Hän vastasi: ”Suloista on. Pieni, vaalea koira. Kovasti on sairas.”


Meillä oli silloin pieni valkoinen koira, jolla oli terveysongelmia. Alla olevassa kuvassa tämä suloisuus. 









Kolmas tapaaminen tapahtui puhelimitse n. 3,5 vuotta sitten. Mari osui taas kerran oikeaan sanoessaan, että on pitkä sairausloma tulossa. Oli helmikuu ja toukokuussa jäin puoleksi vuodeksi saikulle.  Tässä kohtaa joku skeptikko sanoisi, että "sitä aletaan sitten järjestämään elämäänsä sen mukaan, mitä näkijä on ennustanut tapahtuvaksi".

Sairastumista ei voi kuitenkaan järjestää itse eikä elää niin, että sairastuisi tahallaan. Ei voi itse myöskään järjestää sitä, miten muut ihmiset käyttäytyvät tai kohtelevat toisia ihmisiä.



Eräässä tapaamisessa hän kysyi, että ”Tehän asutte omakotitalossa, eikö niin?” Mari sanoi, että ”Älkää alkako siellä tontilla mitään kaivelemaan, koska se voi aiheuttaa yllätyksen.” Käsitin, että se yllätys ei välttämättä olisi miellyttävä. Ollaan sitten noudatettu tätä neuvoa eikä ole kaiveltu muuta kuin vähän jotain istutushommia.



Toiset vähintäänkin yhtä mielenkiintoiset tapaamiset tapahtuivat meedion kanssa. Ensimmäisellä kerralla istuntoon tuli käymään edesmennyt isäni. Hänen olemuksensa, vaatteiden tyypillinen väri, useimmiten käyttämänsä jalkineet, pituus, elämänasenne, kävelytyyli, terveydentila sekä ammatti ja elämäntyö muun muassa olivat asioita, joista meedio kertoi eikä todellakaan ollut voinut raapaista näitä asioita omasta päästään. Oli todella hämmentävää, miten oikein hän kaiken kuvasi.

Kaiken lisäksi sain vielä helpottavan viestin menneeltä yhteiseltä ajalta. Ja sain vielä hyvän neuvon, jota olen toteuttanut. Vaihdoin edellä kerrotun sairasloman jälkeen toisiin tehtäviin ja kouluttauduin vielä toiseen ammattiinkin. Kumpaakaan en ole katunut hetkeäkään. Se neuvo liittyy myös tämän blogin kirjoittamiseen.

Isän neuvo oli: "Käytä enemmän luovuuttasi sekä työssä että vapaa-ajalla."


Toisella tapaamisella tuli paikalle vanhempi naishenkilö kaukaa menneisyydestä, hänkin lähipiiriin kuuluva, vaikkakaan ei sukulainen. Meedio kertoi, minkälaisessa ympäristössä tämä nainen oli elämäntyötänsä tehnyt ja kertoi samalla myös hänen pukeutumistyylistään ja ajatusmaailmastaan. Ja häneltäkin tuli neuvo paitsi minulle, myös muillekin kahdelle naiselle, jotka olivat samassa tilaisuudessa. "Älkää säästelkö naiseutenne näyttämisessä. Pukeutukaa kauniisti." Hän itse pukeutui aina kauniisti, kukkamekkoihin ja isoihin hattuihin.


Tässä jälkimmäisessä tilaisuudessa toinen paikalle ilmestynyt vierailija oli niin tyrmäävä tapaus, etten voi siitä tällä foorumilla enempää avautua. Kyseessä on nuori ihminen, joka on käväissyt tässä maailmassa, mutta tulee myöhemmin palaamaan takaisin tänne "toista kautta".

Kuvat: Pixabay ja Erikoiset Asiantuntijat

Ohessa linkki tämän sarjan ensimmäiseen osaan, joka julkaistiin 10.7.2019
https://erikoisetasiantuntijat.blogspot.com/2019/07/yliluonnollinen-kateva-arjen-pikku.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!