lauantai 20. heinäkuuta 2019

Kaikkien aikojen uunilohi





500g lohifile
1prk smetanaa
1/2 pieni purjo
2 rkl vihreää pestoa
2 rkl parmesaaniraastetta
1 rkl sitruunamehua
merisuolaa
kalamaustetta

Tee näin:
Huuhtele nahkapuoli lohifileestä puhtaaksi ja laita se nahkapuoli alaspäin uunivuokaan.

Halkaise purjo, huuhtele se hyvin ja viipaloi. Purjosta voi käyttää myös vihreän osan, kun se on hyvin pesty.

Levitä sitruunamehu ja pesto kalalle sekä suola ja kalamauste.

Jaa purjoviipaleet tasaisesti kalan päälle.

Levitä smetana kalalle ja ripottele sen päälle parmesaaniraaste.

Paista 150-asteisessa uunissa 40-45 min.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Kokkikin uskaltautui kuvaan.
Juustonaksut eivät liity tapaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!