tiistai 23. heinäkuuta 2019

Kaikkien aikojen kantarelliherkku


                                                                                         
Tarvitaan:

2 - 3 litraa tuoreita kantarelleja
1 pkt Amerikan pekonia (merkillä ei väliä)
2 sipulia
loraus kuohukermaa
suolaa tai Herbamarea
paahtoleipää




Kahden pannun taktiikka:

Puhdista ja pilko kantarellit. Kuumenna pannulla niin, että kaikki neste haihtuu sienistä.


Pilko toiselle kuumalle pannulle pekonit ja sipulit ja kypsennä pekonin rasvassa niin, että sipulit kuullottuvat.






Yhdistä ainekset yhdelle pannulle ja lisää kuohukermaa ja kuumenna. Lisää suolaa tai Herbamarea.









Paahda paahtoleivät, voitele halutessasi ja mätä kantarelliherkkua leivälle iso kukkurallinen.

Nams, mums - nauti maitolasillisen tai muun lempijuomasi kanssa.







:

Extraherkku:

Paahda paahtoleivät ja lado leiville kantarelliherkkua,
pilko päälle kaksi luumutomaattia ja höylää edamista kolme
juustoviipaletta pinnalle ja lisää hyppysellinen rouhittua
mustapippuria. Kuumenna uunin lämpötila 200 asteeseen ja paista 5 - 10 minuuttia.







Ohje sopii hyvin myös torvisienille, orakkaille, lampaankääville, tateille ja suppilovahveroille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!