torstai 17. marraskuuta 2022

Minustakin tuli mummo!

Kuva ei liity tapaukseen.

Meitä kahta tämän blogin kirjoittajaa yhdistää huomattavan moni asia. Olemme ennen kaikkea pitkäaikaisia ystäviä, työkavereita, kauppaopiston naisia, sukujuuria löytyy samoilta kulmilta, ajattelemme lähes kaikista asioista samalla tavalla ja nyt me molemmat olemme vielä mummojakin!

Minustakin (Nymma) tuli nyt siis mummo, eli kutsumanimeltäni MAMMA maanantaina, kolme päivää sitten. Meidän nuorempi tytär pyöräytti pienen, aivan ihanan poikavauvan varhain aamulla aviomiehensä tukemana. Koko perhe voi hyvin ja tätä kirjoitettaessa he ovat jo yhden yön nukkuneet kotona.

Me olemme nähneet pikkuprinssistä vasta kuvia ja videoita, vielä emme ole päässeet sanomaan käsipäivää. Voiko mitään ihanampaa ja suloisempaa olla! Mamma ja Pappa ovat ihan ”myytyjä”, kuten myös tuore täti aviomiehensä kanssa ja arvattavasti myös prinssin isän puoleiset läheiset. 

Monenlaisia mietteitä on näinä päivinä liikkunut päässä ja muistelua niiltä ajoilta, kun omat lapset olivat vauvoja. Tuore äiti ylisti vuolaasti hoitoa ja huolenpitoa, jota kaikki kolme olivat saaneet Naistenklinikan perhehuoneessa. 

Ei siinä omassakaan äitiyshuollossani mitään vikaa ollut, lukuunottamatta esikoisen syntymää hoitanutta kätilöä, joka olisi voinut valita ammattinsa mieluummin toisin. Mutta ei mennä nyt siihen. 

Voi tätä onnea! Kovasti odotellaan tulevaa päivää, kun saamme kuulla pienen ihmisen tuhinaa ja muuta ääntelyä ihan livenä ja tuntea sen kuuluisan vauvan tuoksun. Silkkistä tukkaa saa silittää ja pieniä sormia ja varpaita kosketella. Mamman sydän sulaa pelkästä ajatuksesta! 🥰

Kuva: Pixabay

Kuvien ja tekstin kopioiminen ja muu käyttäminen ilman lupaa on kielletty.


9 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Olen lukenut jostain semmoisen ajatelman, että oma laps on laps, mutta lapsenlaps on lapsukainen.

  VastaaPoista
 2. Voi ihanuus!
  Paljon Onnea teille kaikille. Kohta pääset tuoksuttamaan vauvatuoksua ja silittämään pehmoista ihoa.
  Kaikkea hyvää ihaniin hetkiinne.

  VastaaPoista
 3. Oikein isot onnittelut teille kaikille <3

  VastaaPoista
 4. Voiko olla ihanampaa tässä iässä kuin olla mummo/mummi tms. ? Minulla nyt kaksi tyttöä, Elsa ja Bea ihasteltavana ja "suhdetta hoidettavana". Minun lapsenlapseni ovat pidättyväisiä, joten käyn ja teen heidän kanssaan juttuja, vaikka alussa esim. Elsa ei oe mukana ollenkaan. Lopulta tulee mm. leipomaan kanssani. Lapset ovat <3 <3 Tiedän sen opehommista erilaisia

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut! Mummius on ihanaa!

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea sinulle lapsesi perheelle! Suloinen mummona olo alkaa. Ja voi sitä vauvan tuoksua.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille onnitteluista niiiin paljon! Nyt tiedän mitä tarkoittaa, kun sanotaan, että sydän on täynnä rakkautta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!