Tarvitaan (kolmelle perunansyöjälle):
- Rosamunda-perunoita kaksi perunaa per syöjä
Täyte:
- 2 prk tonnikalapaloja öljyssä
- 1 prk (250 gr) Creme Fraichea
- prk (120 gr) smetanaa
- punasipuli
- kevätsipulia
- suolaa
- öljyä
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Harjaa perunat puhtaiksi, kuivaa talouspaperilla. Pistele pintaan haarukalla reikiä. Laita perunat uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele kevyesti öljyllä. Paista uunissa noin tunnin ajan perunoiden koosta riippuen. Kokeile kypsyyttä haarukalla. Perunoiden pitää olla kypsiä!
Tee perunoiden kypsyessä täyte.
Valuta tonnikaloista pois liika öljy. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Leikkaa vielä pinnalle koristeeksi kevätsipulia.
Tarjoile: halkaise perunat lähes halki. Mätä perunalle reilusti täytettä. Enemmän on aina enemmän, mutta jätä toisillekin. Tarjoile lisänä vihersalaattia.
Kuva: Erikoiset Asiantuntijat.
Kuvien ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.
Ihanaa viikonloppuruokaa!💚
VastaaPoistahttps://jasukuvaa.blogspot.com/
Kiitos kommentistasi!
PoistaKyllä, sopii arkeen ja viikonloppuun 😋
Näyttää ja kuulostaa niin hyvältä, että tulostin itselleni heti tämän ohjeen. Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaKiitos kommentistasi!
PoistaHyvää ja helppoa!
Joko kokeilit?
Mukavaa pian alkavaa uutta viikkoa!