Käytimme Ruokaboksia ja sen reseptejä viime vuonna monen kuukauden ajan. Vuodenvaihteessa omaan ajankäyttöön tuli sen verran muutoksia, ettei lounasruokaa ole enää mahdollista tehdä keskellä arkipäivää.
Jokainen Ruokaboksin ohjevihkonen on kuitenkin tallessa ja niitä hyödynnetään jatkossakin. Pari viikkoa ollaan järsitty arkilounaaksi isoa laatikkoruokaa, joka valmistettiin viikonloppuna. Molempien ohjeet löytyvät täältä blogista. Toinen oli Kari Aihisen makaronilaatikko tuunattuna vieläkin paremmaksi ja toinen kaikkien aikojen lohilaatikko.
Kuitenkin, kun niitä neljänä-viitenä päivänä peräkkäin syö, niin alkaa tulla niin sanotusti kiintiö täyteen, vaikka hyviä ovatkin.
Nyt kun alkoi pieni lomanpätkä, niin kaivoin Ruokaboksin ohjeista yhden parhaimmaksi todetuista ja tein siitä lauantaipäivän lounaan sillä ajatuksella, että sitä pupelletaan vielä huomennakin. Uusi satsi perunoita keitetään vaan ”kylkeen” ja taas ollaan ravittuja.
Ekalla viikolla oli naudanlihaviikko, koska oli lihamakaronilaatikkoa. Toisella viikolla oli kalaviikko, koska oli kaikkien aikojen lohilaatikkoa. Ensi viikolla on kanaviikko ja tehdään pariakin eri ruokaa Ruokaboksin ohjeista.
Viikonloput mennään jollain muilla ratkaisuilla, kuten tänään ja huomenna makkarastroganoffilla. Ainekset siihen melkein löytyivät kotoa. Kaupasta piti vain tuoda HK:n sinistä ja maustekurkkua. Valmiiksi pilkottua purjoa oli pakkasessa, kun olin pakastanut loput isosta purjosta, mitä ei oltu tarvittu kokonaan.
Parhaimmalta tämä makkarastroganoff maistui kuitenkin ihan oikean perunamuusin kanssa.
Kuvat: Erikoiset Asiantuntijat /Ruokaboksi
Ei kaupallista yhteistyötä.
Kuvien ja tekstin kopioiminen ja muu käyttäminen ilman lupaa on kielletty.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!