maanantai 23. marraskuuta 2020

Kaikkien aikojen kana-caesarsalaatti



Klassinen kana-caesarsalaatti á la EA syntyy helposti.

 

Tarvitaan:

2 ruukullista romainesalaattia

ruukullinen jäävuorisalaattia

400 gr maustamattomia broilerin sisäfileitä

pussillinen cashewpähkinöitä

pussillinen krutonkeja

öljyä paistamiseen

suolaa ja mustapippuria


Kastike:

1 dl Hellmann´s Real -majoneesia

1 rkl Dijon-sinappia 


Tee näin:

Revi huuhotut ja kuivatut salaatit kulhoon.

Paista kananfileet pannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa fileet ohuiksi siivuiksi.

Laita krutongit ja cashewpähkinätt tarjolle omiin kippoihinsa.

Tee kastike ja sekoita kevyesti salaattien sekaan.

Kokoa annos lautasille. Ensin salaattia ja kananfileet päälle. Jokainen ruokailija voi lisätä sopivan määrän krutonkeja ja cashewpähkinöitä omalle lautaselleen. Cashewpähkinöiden sijaan tai lisäksi tarjolle voi laittaa parmesaanilastuja. Meillä cashewpähkinät tulevat parmesaanin tilalle.


Kuva: Erikoiset Asiantuntijat

Kuvan ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.





 


 

4 kommenttia:

  1. Minun ruokavaliooni kuuluu lähes yksistään kana ja kala, kiitos taas vinkistä, tuokin sopii jouluruokien lisukkeeksi, mutta mitä on krytonki ? ehkä jätän tuon krytonkin pois salaatista,
    meillä itäsuomessa kun puettiin parhaimpiin vaatteisiin, niin sanottiin että puettiin krytonkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Lisäsin punaviinietikkapullon kuvan postauksen loppuun. Balsamicoa löytyy kaupasta varmaankin samasta hyllystä mistä punaviinietikkaa ja maustekastikkeita. Uskoisimme, että näitä molempia on pienemmissäkin kaupoissa.

      Poista
  2. Helou onko tietoa tuosta krytonkista, mitä se on ?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!