keskiviikko 15. heinäkuuta 2020

Ihanat asiantuntijat rannalla



Nytte: "Mikä sinusta on parasta kesässä?"

Nymma: "Loma, lepo, aurinko ja kotimaan matkailu."

Nytte: "Niin, samat ne on minullakin. Ja lisään vielä nuotiomakkaran ja metsämansikat."

Nytte: "Minkä hyvän vinkin annat lukijoillemme johonkin hauskaan kesäjuttuun?"

Nymma: "Vinkkini hauskaan kesäjuttuun on tehdä retki Vääksyyn, jonne olen tehnyt retken tänä kesänä jo kahdesti. Ruokailu Kanavan Kunkussa, taidetta Kunkun piharakennuksessa sekä vähintään Lauran kauppa ja Ranskalainen kyläkauppa sekä Kanavan jäätelöbaari ja Kanavan Panimo."

Nytte: "Vääksy on ihana paikka kesällä. Miksei muulloinkin, mutta varsinkin kesällä. Ruokaa voi sulatella kanavan laitaa pitkin kävellessä ja ihailla kaunista luontoa ja järvimaisemaa."

Nytte: "Oletko jo pulikoinut järvessä?"

Nymma: "Talviturkki lähti juhannusaattona. Se jatkaa elämäänsä Iitin Urajärvessä."

Nytte: "Ehdin sinua himpun ennen. Talvipalttoon heitin jo 17.6. mikä on ennätysaikaista itselleni. Vedet olivat jo niin lämpöisiä, että uskalsin mennä. Eikä saunaakaan tarvittu kylkeen."

Nytte: "Oman vinkkini lukijoille on matkaa tehdessä pysähdellä pienille uimarannoille. Google Maps näyttää kuntien viralliset uimarannat ja usein on tienhaarassa opastuskin rannalle. Ne ovat melkein parhaita uimapaikkoja. Perustettu usein hienoon paikkaan luonnonhiekkarannalle. Kyllä kelpaa polskia! Eikä ole ruuhkaa. Taukoeväät voi tehdä kylmälaukkuun, niin ei tarvitse pysähtyä "apsille." Voileivät maistuvat ihanalle viltillä tai rantakivellä istuen."

Kuva: Erikoiset Asiantuntijat.

Kuvan ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

Ei kaupallista yhteistyötä jutussa mainittujen tahojen kanssa.




2 kommenttia:

  1. Sama täällä kuin Nymmalla. Kesästä parasta on loma, lepo, aurinko ja kotimaan matkailu. Jonkinlainen road trip on miehen kanssa suunnitelmissa, sitten jahka kun hänellä on loma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Toivottavasti kuulemme ja näemme lisää road tripistänne blogissasi! Aurinkoista viikon jatkoa ja loman odotusta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!