lauantai 11. heinäkuuta 2020

Balanssi




Sen verran pitää sietää, mitä itse vaatii muiden kestävän.

Tiedättekö tyypin, joka sanoo, ettei välitä mitä muut hänen jutuistaan sanovat tai ajattelevat. Se tyyppi juuri, joka on omasta mielestään aina oikeassa. Kovaan ääneen ilmoittaa kantansa. Avaa suunsa aina ensimmäisenä, vaikka useimmiten se olisi kannattanut pitää kiinni.

Tyyppi, joka on omasta mielestään niin vahva, että saa sanoa kantansa kaikkeen, toimia niinkuin tahtoo ja väittää taas, ettei välitä mitä muut ovat näistä sanomisista ja tekemisistä mieltä.

Sama tyyppi ei siedä minkään sortin palautetta eikä erimielisyyttä, vaikka niin hän koko ajan väittää. Ettei välitä!

Juuri hän välittää kaikkein eniten. Näyttää mieltään, joka on pahoittunut kauneimmallakin mahdollisella tavalla esitetystä toisenlaisesta näkökulmasta kuin hänen omansa.

Mikä mättää?

Hänen pitäisi itsekin sietää ja hyväksyä, jos vaatii sitä muilta. Jos ei siihen pysty, niin sitten täytyy pitää omat mölyt omana tietonaan.

Kuva: Pixabay

Kuvan ja tekstin luvaton kopioiminen on kielletty.

4 kommenttia:

  1. Tarkoitatko sellaisia, joiden äänenvoimakkuus vaan kasvaa, jos joku yrittää väliin sanoa jotakin? Kyllä, suosittelen balanssikuuria minäkin.😆

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! 🤪 Samalle balanssikuurille myös nämä. Mikä sisällöllä hävitään, se volyymilla paikataan 😂

    VastaaPoista
  3. Onpas ihmeen tuttu tyyppi. Sietämättömiä erilaisissa kokouksissa. Tämä puhuu, ja kokous vain kestää ja pitkittyy. Tekisi mieli sanoa hänen mielestään typerästi, sivistymättömästi, että "nyt turpa kiinni".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Veikkaan, että jokainen tuntee tai tietää ainakin yhden tällaisen besserwisserin. 😂 Ehkäpä sitä vikaa on joskus itse kussakin, mutta joillakin on se vaihde on aina päällä 😬

      Poista

Kiitos kommentistasi!