sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Vaihtoehtoinen tapa paastota



Lukijaltamme saadun vinkin avulla esittelemme toisenlaisen paastoamistavan. Tämä sopii hyvin meille kaikille, joille ruoka maistuu paremmin kuin hyvin. Pääsiäistä edeltävä paastonaika alkaa olla jo loppusuoralla, mutta ei se haittaa. Tätä paastoa voi jatkaa sen jälkeenkin tai koko vuoden ilman haitallisia terveysvaikutuksia. Paastoa voi myös muokata omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Onpa tullut joskus nuorempana kokeiltua mehupaastoakin. Nykyäänhän sitä ei taas suositella. On se liian rajua ihmisen elimistölle. Niin se onkin, eläminen pelkillä mehuilla kymmenen päivää plus se kaikki muu mitä siihen liittyy. En suosittelisi. Joku pätkäpaasto olisi varmaan ihan ok.

Lue tarkemmin postauksen lopussa olevasta linkistä.

Kuvat: Pixabay, blogimme lukija

Lisätietoja: https://evl.fi/paastokalenteri                  

2 kommenttia:

  1. Esittelemäsi paasto on kaunis ja hyvä näin pääsiäisen alla. On hyvä vähän tutkiskella itseään ja auttaa muita. Jotkut paastoavat lopettamalla television katselun, jotkut paastoavat tupakoimatta. Kaikille löytyy oma tapa. Minusta pääsiäinen on kristikunnan suurin juhla. Sillä on kristillinen merkitys, itse koen sen myös luonnon ylösnousemuksena. Tosin paastoavathan katolilaiset ja ortodoksit joulunkin alla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Tästä paastosta jokainen voi valita itselleen sopivat osiot eikä kaikkea tarvitse edes noudattaa orjallisesti. Pääsiäinen on minun suosikkijuhlani, bloggaajaystäväni Nytte tykkää enemmän joulusta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!